Hårde realiteter stopper MV Agusta Superbike
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Pengenød hos MV Agusta

Hårde realiteter stopper MV Agusta Superbike
Klaes Asaa
01/01-2017 kl. 13:47

Pengetanken giver for meget ekko hos Castiglioni familien, sådan har det egentlig været i nogen tid, men lige nu er det lidt værre. 

Firmaet har kæmpet for at skaffe kapital til deres Superbike projekt som hører til i luksus klassen, og dermed meget dyrt at arbejde på, men der er desværre ikke nok penge til store armbevægelser, så projektet må skrinlægges indtil videre. 

Rygterne siger at Castiglioni har solgt mellem 30 og 40% af familiefirmaet til Black Ocean Investment Group, der er dog ikke nogen information om prisen. Tilsvarende har der ikke været et ord om Mercedes AMG’s ejerskabs posistion i det italienske mærke. Man fristes til at tro, ud fra de manglende informationer fra Mercedes AMG, at deres interesse stadig er intakt. Det ser ud til at Giovanni Castiglioni ikke længere har den største andel i virksomheden. Hvilket vel egentlig vil sige at ledelsen ikke ligger på hans hænder alene. 

Stille er forventningerne til salget af nye motorcykler blevet skruet baglæns med næsten 50% nedgang og personalet er reduceret fra 70 til godt 40 ansatte. 

Det ser her og nu lidt trist ud, der skal formentlig skydes kapital i butikken før der kan komme gang i nye projekter for alvor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start