Paul Jr. indgår samarbejde med Ruff Cycles - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Paul Jr. indgår samarbejde med Ruff Cycles

Tysk cykelproducent og Paul Jr. præsenterer nyhed 24. Marts
Steffen Olesen
13/03-2021 kl. 12:56

Paul Teutul Jr. og tyske Ruff Cycles har indgået et samarbejde.
Flere kender med overvejende stor sandsynlighed til Paul Teutul Jr. fra tv-serien Orange County Choppers, end til den tyske producent af trædecykler og såkaldte e-bikes Ruff Cycles.
Den tyske cykelproducent har været på banen siden 2012, og fokuserer på at fremstille “awesome eBikes and bicycles for cool dudes and dudettes”.
Paul Teutul Jr. forlod i sin tid efter megen turbulens det dysfunktionelle familieforetagende Orange County Choppers, startede egen virksomhed under firmanavnet Paul Jr. Designs i 2009, og blev gift med fruen Rachael i 2010, hvor han også begyndte at producere custom bikes under eget navn.

Black Widow Bike er en af de mere berømte modeller Paul Jr. har lagt navn til

Samarbejdsaftale indgået
Paul Teutul Jr. ser tilsyneladende samarbejdet som en mulighed for at ekspandere udenfor USA og nå en større fangruppe, og det er vist slet ikke utænkeligt, at Ruff Cycles ser et stort markedsføringsmæssigt potentiale i samarbejdet med Paul Teutul Jr.
Men uanset motiverne er det altså et faktum, at parterne har indgået en samarbejdsaftale, som vi får mere at vide om 24. Marts.
Det kan du se i videoen lige nedenunder.

Paul Jr. om aftalen
Hvad samarbejdet mellem parterne kommer til at indebære må vi altså vente til 24. Marts på at få vished for.
Men Paul Jr. har frit oversat udtalt følgende til udenlandske medier: “Dette forhold repræsenter på fornem vis tysk ingeniørkunst og amerikansk design. Ruff Cycles er førende indenfor elektriske cykler, og jeg vidste straks at vi var nødt til at indgå et samarbejde. Dette projekt er en stor mulighed for, at mine designs bliver tilgængelige for den utrolige skare fans, der har støttet mig gennem alle disse år.
Ikke alle kører motorcykler, men stort set alle kan køre på cykel”
.

Ruff Cycles om aftalen
For Ruff Cycles betyder indgåelsen af samarbejdet, at producentens knap så kendte brand knyttes til Paul Teutul Jr., hvor stort set alle kender den nu 46-årige amerikaner fra tv-serien Orange County Choppers.
Pero Desnica som er CEO og grundlægger af Ruff Cycles kommenterer frit oversat: “Vi er stolte af, at Paulie har valgt os som hans partner, da det meste af vores team har været blandt hans fans i mange år.
Der er en utrolig energi mellem begge sider, og vi ser frem til at arbejde tættere sammen i de kommende år.
Paul JR.’s fans kan se frem til at genkende hans unikke stil på vores cykler”.

Se Ruff Cycles opslag på sociale medier nedenunder, hvor der i teksten henvises til det populære amerikanske TV-show.

Som du ser i videoen, står Paulie i annonceringen af nyheden bag en tildækket motorcykel.
En såkaldt “tema-cykel” der markerer indgåelsen af samarbejdet?
Om Ruff Cycles fremover på længere sigt skal sælge elektrisk drevne (motor)cykler fremstillet af Paul Jr. Designs, om Ruff Cycles måske skal levere motorer til Paulie’s egne elektrisk drevne custom choppere, om Paulie udelukkende skal designe fremtidige modeller af Ruff Cycles’ egen trædecykler / ebikes eller noget helt fjerde, ved vi altså ikke endnu.
Men det får vi mere at vide om 24. Marts.

Hvis samarbejdet munder ud i elektrisk drevne choppere, så må vi håbe for begge parter, at de modtages lidt mere positivt af brugerne, end den brugte originale OCC chopper Shawn fra YouTube kanalen Bikes and Beards købte for peanuts.

Hvis du ikke selv har tid til at følge med 24. Marts, så følger vi naturligvis op på sagen, og bringer selvfølgelig også et skriv om begivenheden.
Hvad mener du?
Vil folket flå elektrisk assisterede trædecykler ned af hylderne i vildskab, fordi “design-guden” Paul Teutul Jr. har slået stregerne på papir?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start