Patentansøgning fra Honda viser sporty el-motorcykel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Patentansøgning fra Honda viser sporty el-motorcykel

Alt tyder på, at Honda snart vil blande sig i markedet for el-motorcykler
Mikkel Skotte Sølvkjær
03/02-2020 kl. 07:00

Honda har i øjeblikket en del spændende patentansøgninger i gang. Senest har vi kigget på udviklingen af et koncept med turbo på en V2´er – men nu spiller den japanske producent også med på den stigende interesse for el-motorcykler.

Den nyligt opsnappede ansøgning viser et sportsorienteret design, dog ikke en fuldblodsracer, men måske mere en stil som VFR 800 eller CBR 650, hvilket vil være en stærk platform at introducere en el-motor på. 

Skitserne der præsenteres i disse ansøgninger, er dog ofte upræcise, så hvad Honda egentlig har tænkt sig med konceptet, vil tiden vise.

Når vi skal kigge teknisk på tegningerne, er noget af det første der springer i øjnene den lave placering af batteriet i stellet – det lover godt for tyngdepunktet. Hertil er der regenerativt bremsesystem på både for- og baghjul, og den elektriske motor ser ud til enten at være placeret i selve baghjulsnavet, eller foran den triangulere bagsvinger – måske lidt som den løsning vi kender fra Harley-Davidson LiveWire.

Uanset hvilke planer Honda har med ansøgningen, viser den tydeligt, at de er på vej ind i kampen om markedsandele i den kommende tid med flere el-motorcykler.  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start