Over 10.000 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Over 10.000

Brugtmarkedet puster trods tidens dødsdømmelse
Tommy Rønn
21/09-2010 kl. 21:00

123mc.dk røg i går til tops, med over 10.000, helt eksakt 10.533, søgninger på brugte motorcykler. Dette er næsten forårstal. Med ca. 7.000 annoncer er der altså rigelig til at alle kan blive set på en dag.

Naturligvis er den konstante vækst hos 123mc.dk medvirkende, men det fortæller også at der findes mange nysgerrige, og måske potentielle, købere bag de danske computerskærme.

Vi vil snart lave en test på hvilken salgsdatabase der er bedst til salg. Der er næppe nogen tvivl om dba.dk og 123mc.dk er de stærkeste p.t., men der kunne være en ide i også at involvere de mindre i testen, som Gul og gratis, Motorcykelgalleri.dk og andre.

Ovenstående kan gøres ved at oprette enslydende annoncer på diverse salgsdatabaser selvsamme dag, og derefter følge læsnings-statistik på dem alle. Læsnings-statistik er eneste målemetode, da man må formode at flest læsninger, først vil medføre salg.

Hvis der er nogle læsere der allerede kan bidrage med en sådan statistik hører vi det gerne. Vil vil nemlig være kede af at oprette fiktive annoncer, for senere måske at skuffe en køber der finder tomme annoncer, og derfor ikke kan få drømmemaskinen.

Hvis du allerede har en sådan statistik kan du sende den til [email protected]

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start