Original eller klon? Harley-Davidson Road King Classic og Kawasaki VN 1700 Voyager
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Original eller klon?

MagaCin vil finde svaret
Webmaster
16/06-2011 kl. 10:15

Ikke kommende, men op mod efterfølgende weekend, kører Tommy og Jesper ud på tur på to af tidens største touring maskiner. Pølsevogne, som de også kaldes.

For at gøre testen rigtig, skal de selv medbringe alt deres gear til campingturen på MC Touring Camp. Det bliver altså en rigtig MC rejse, på de store maskiner.

De store “pølsevogne” der sættes i stævne, er nyheden Kawasaki Voyager 1700 custom, der næsten ligner en Harley-Davidson mere end Harley selv. Og originalen Harley-Davidson Road King Classic.

Det bliver altså uoriginal, mod original. 300.000 kr. mod ca. 450.000 kr.

Kan klonen stå distancen? Kan originalen forsvare den dyre pris? Spørgsmålene er mange, og vi er meget klogere efter næste uge.

Det betyder for vores læsere og seere, at et af de kommende programmer bringer “pølsevognstest” og anmeldelse af MC Touring Camp.

Vi har nu sendt de herrer i fitness-centeret, så de kan tumle de mange kilo.

Del med en ven

0 personer snakker om “Original eller klon?

  1. Pølsevogn er da lidt en overdrivelse for en cykel med sidetasker og vindskærm. Godt nok er Road King "begynder modellen" i Harley's touring række, men pølsevogn er det først med full dresser modellerne (kommoder, ovenskab og hele svineriet), altså Electra Glide modellerne.

    Jeg er under alle omstændigheder spændt på resultatet. Havde mulighed for at prøve en CVO (fabriks customized) Electra Glide for et par år siden, den styrede overraskende godt, og var rimelig letkørt for så stor og tung en cykel at være. Har dog ikke noget sammenligningsgrundlag, andet end BMW RT 1150 for 15 år siden, og den errindres ikke lettere at køre.

Skriv et svar

Giver børn en ny start