Opdateret Yamaha R6 til 2017 - Klassens skarpe dreng
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opdateret Yamaha R6 til 2017

Klassens skarpe dreng bliver endnu skarpere
Tommy Rønn
13/10-2016 kl. 16:00

Yamaha R6 er en af europas mest solgte sportsmaskiner, og med rette. Da den seneste version blev lanceret i 2008, med 135 hk, 17.000 omdrejninger og lav vægt, ville verdenspressens begejstring ingen ende tage. Forbrugerne har også taget den iltre supersporter til sig, og specielt trackday-piloterne elsker den.

Designet bliver til 2017 opdateret, så hele udlægningen minder om den brutale storebror, Yamaha R1. Der betyder forbedret aerodynamik og race-optimering på alle områder.

2017 R6 bliver udstyret med alt det fine i elektronik, som TCS (Traction Control System) med 6 modes, og QSS (Quick Shift System) , som desværre kun virker op i gear. Ikke ned. Med nedgearingerne betyder det mindre, da R6 2017 naturligvis er udstyret med slipper-kobling, så en forfejlet nedgearing ikke ender i katastrofe.

Fogaffel er ny ultra moderne. En 43 mm KYB  Upside down gaffel skal øge fornemmelsen med forenden når det går rigtig hurtig på de vilde racerbaner.

Motoren kender vi fra tidligere version, hvilket også er alt rigelig. Denne vildbasse af en screamer behøver ingen opdateringer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start