Opdateret online Ducati konfigurator - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opdateret online Ducati konfigurator

I Ducati's opdaterede online konfigurator ses ændringerne løbende, den valgte model kan betragtes i 360° i god billedkvalitet, og projektet kan både gemmes, udprintes og deles med andre.
CO
01/02-2024 kl. 12:52

Et online værktøj hvor kommende ejere eller dem der bare er nysgerrige personligt kan tilpasse den nye bil med ekstraudstyr og tilbehør er ikke just en banebrydende nyhed, imens den slags online konfiguratorer ikke er det mest gængse i motorcyklernes verden.

Den mulighed tilbydes imidlertid af Ducati, der netop har lanceret mærkets opdaterede Ducati Configurator, og fremhæver nedenstående.

  • Thanks to the new configurator it is possible to customize all the 2024 Ducatis
  • Photorealistic images with 4K resolution, new views, dedicated environments and a 360° vision of the bike
  • The new configurator allows to save the bike of one’s dreams in its desired configuration and share it with friends and the dealer

Med online værktøjet kan brugerne frit vælge blandt modellerne i Ducati’s 2024 program, og løbende se billeder af hvordan drømmemotorcyklen ser ud, efterhånden som udstyr blandt de mere end 400 originale elementer i Ducati Performance accessories tilføjes.
Blandt herlige features i konfiguratoren er muligheden for selv at vælge mellem prædefinerede omgivelser, som Piazza Maggiore i hjertet af Bologna, på opløbsstrækningen på Mugello International Circuit og i off-road paradiset på Sardinien.

Brugeren har endvidere under forløbet via et panel i venstre side mulighed for at se en listevisning over tilføjede stumper, skifte mellem dag- og natvisning – hvor kørelyset er tændt i dagsvisning og der er fyret op under nærlyset i natvisning – der kan skiftes til 360° visning hvor modellen kan roteres, der kan zoomes ind på detaljer, og der kan foretages et skærmdump af aktuelt billede.

Sådan kan det se ud, når man er ved at konfigurere sin Ducati drømmemotorcykel

Når dele tilføjes får brugeren i visse tilfælde mulighed for at vælge mellem komponenternes størrelse eller farve, og i nogle tilfælde kræver et tilvalg, at andre tidligere valgte stumper fjernes.

Når konfiguration af motorcyklen er tilendebragt, har brugeren mulighed for at gemme projektet, printe en udskrift hvor en QR-kode medfølger på udskriften, dele vidunderet med andre, og sende konfigurationen til sin lokale Ducati forhandler.

Er man ikke nødvendigvis selv på udkig efter en ny Ducati, så kan det nu alligevel sagtens være et lille underholdende indslag, at konfigurere sin egen Ducati, og se hvordan drømmemodellen kunne komme til at se ud i virkeligheden.
Det første billede i galleriet over artiklen er den ret fede Ducati Panigale V4R, som denne skribent pladrede til i udstyr, og resten af billederne er fra Ducati’s presseafdeling.
Det blev blandt andet til en højt monteret titanium udstødning, en Sport Panigale accessory package, visse andre sportslige opgraderinger, masser af kulfiber dele og andet godt fra shoppen.

Priser på motorcykel og de monterede dele fremgår desværre ikke af konfiguratoren.
Men det er nok meget heldigt for denne skribent, at man ikke forpligter sig til at køb, når der leges og drømmes i vildskab.
En Ducati Panigale V4R koster som du kan se her i udgangspunkt kr. 725.900,- , og den bliver helt sikkert ikke billigere med masser af ekstraudstyr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start