Ond Buell baseret streetfighter - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ond Buell baseret streetfighter

185hk til 161kg
CO
02/12-2010 kl. 06:00

Erik Buell har endnu ikke selv kreeret en streetfighter version af 1125R, som indtil videre er amerikanerens senest udviklede sportscykel til gaden.

Men den lille forglemmelse har det tyske Pegasus race team og firmaet Gruner Engineering rådet bod på, da parterne i samarbejde skabte modellen Typhon 1190.

  

Den superbike race præparerede 1190cc 72˚ V-Twin motor som stammer fra 1190RR, leverer 185 hk på baghjulet til modellens beskedne 161kg, og udtrykker temmelig klart hvilke præstationer føreren kan forvente.

En række komponenter inkl. den lille vindskærm, er da også udformet med henblik på at optimere airflowet over 250 km/t.

Modellerne fra Buell er kendt for svingvillighed pga. en kort akselafstand, og på 1125R er kølerne monteret på siderne for ikke at komme i karambolage med forhjulet.

På Typhon 1190 er køleren monteret traditionelt foran motoren, og for at løse pladsproblemet er der midt i køleren et hul hvor udstødningen titter frem.

Andre herlige detaljer, er blandt andet et Motogadget instrumentbord, LSL koblings og bremsevæske beholdere, og en lækkert udført øverste gaffelbro fra DKG.

Typhon 1190 desværre endnu kun en udstillingsmodel, men kilder nævner at eftermarkeds kits muligvis bliver udviklet til Buell XB, og nok mest interessant til Buell CR.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ond Buell baseret streetfighter

Skriv et svar

Giver børn en ny start