Nyt værkstedskoncept i Østjylland - Brdr. Jensen MC
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt værkstedskoncept i Østjylland

Strakshjælp og service med mange tilføjelser
Webmaster
01/01-2014 kl. 18:00

Et helt nyt værkstedskoncept for motorcykler, rammer Østjylland til sæsonstart. Det er Brdr. Jensen Motorcykler i Horsens der er virksomheden bag det nye tiltag, ifølge pressemeddelelsen.

Et funklende nyt værksted skal stå klar til sæsonstart, altså 1. marts. Værkstedet bliver bemandet med 6 fagudlærte motorcykelmekanikere, der skal stå klar når kunderne kommer. Det betyder at dette bliver et af landets største motorcykelværksteder, hvis ikke det største i Danmark.

At dette værksted udstyres med så mange mekanikere, skyldes at det skal være muligt at komme ind direkte fra gaden, og få udført service og andre operationer, også uden tidsbestilling. Altså lidt som hos frisøren.

Virksomheden håber så kunderne vil bruge ventetiden under værkstedsbesøget til at kigge omkring i det store japanermuseum, som Brdr. Jensen Motorcykler er indehaver af, eller kigge på udvalget hos danmarks største brugtforhandler, ifølge Jensen AS. Ønsker man ikke vente på motorcyklen serviceres, tilbyder værkstedet endog gratis lånemotorcykel.

Timeprisen på værkstedet bliver 300 kr.+ moms, hvilket er en lav værkstedspris anno 2014. Alle mærker vil blive serviceret på værkstedet.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt værkstedskoncept i Østjylland

 1. Det er en kanon ide' og vil helt sikkert bruge det, hvis behovet pludselig kom. Det kunne nemlig godt tænkes, da jeg altid opbevarer min Honda i stuen om vinteren og så har brug for service ved sæsonstart

 2. Hvad land mon de mekanikere kommer fra , det kan ikke være en særlig høj timeløn de får.

 3. Farmer det er vist noget med matematik 😉 200 kr i timen er 32000 om måneden i løn og det ved jeg for det får jeg 😉 Tror ikke mekkere får mere og er ret sikker på man let kan finde dansker til den timepris. Så kan værkstedet stadig tjæne 100 kr i timen for hver mekker. 6 mekkere i 7 timer om dagen giver så 4200 i fortjæmeste om dagen og cirka 100000 kr om måneden. En ganske god forretning i min verden.

 4. Hvis blot Brdr Jensen var på djævle øen (sjælland / KH) ville de lave MEGA kasse! .. go ide!

 5. Blackrain: Nu kender jeg ikke til ansættelsesforhold som MC-mekanikker, men har forstand på økonomistyring i virksomheder.
  Hvis vi tager udgangspunkt i, at en mekanikker får 30.000kr pr måned i løn og arbejder 160 timer pr måned, samt kan fakturere 85% af sin tid, så ser fortjenesten en del anderledes ud.
  Så laver mekanikkeren 136 timer, der faktureres til i alt 40.800kr. Heraf går de 30.000 til løn, og de resterende 10.800 skal dække omkostninger til social sikring (atp, barselsfond mv.), kursus og efteruddannelse, pension til den ansatte samt personaletøj og aktiviteter. På bundlinien er der maks 2-3.000kr at tjene pr mekanikker ud fra de forudsætninger. Stadig en god forretning, meeeen ikke så god som du regnede dig frem til.

 6. Du har helt ret Jesper09, og så har du oven i købet ikke medregnet: husleje, afskrivning på værktøj og maskiner, løn til ikke produktive medarbejdere (kontor- og regnskabsmedarbejdere), hensætning til ny investering m.m.
  Jeg tror at det er et tiltag for at trække potentielle kunder til butikken og på den måde kan det vise sig at være en billig form for reklame. De gode brødre er jo kendt for at "tænke lidt ud af boksen" og ikke være bange for at tage nogle store skridt

 7. Hvis det fortsætter med samme trent, hvor den ene mc forhandler efter den anden går konkurs og brdr. Jensen opkøber resterne, får han sikkert rigelig at lave til 6 mekanikere, man må sige han er en dygtig forretningsmand.

 8. Og når der så ikke er flere mc forhandlere og mc værksteder tlbage kan han hæve prisen igen.

 9. "Blackrain
  Farmer det er vist noget med matematik"
  Fuldstændig rigtig Blackrain – Men matematikken er noget som du skal arbejde videre på.

  Hvad hjælper det forresten med en lavere timeløn end konkurrenternes, hvis antallet af timer så er bare er en del højere? (bare en tanke).
  Jeg har set ved selvsyn, at Bdr. Jensen sammenligner deres billige timepriser med konkurrenternes ved navns nævnelse. En uskik i mine øjne.

Skriv et svar

Giver børn en ny start