Honda flytter adresse fra Friis til Jensen i Horsens
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt stort Honda samarbejde i Jylland

Honda flytter adresse fra Friis til Jensen i Horsens
Tommy Rønn
21/08-2014 kl. 10:00

Heidi Friis har besluttet at afvikle butikken. Det betyder Friis MC standser med Honda forhandling i Horsens. Heidi Friis har gennem flere år placeret Honda solidt på landkortet i det jyske, med mange arrangementer og solidt benarbejde.

En så stor indlevelse og engagement kræver megen tid, hvilket naturligvis kan mærkes på familielivet. Derfor har Heidi nu valgt at drosle ned, for at have mere tid til de nærmeste.

Det betyder ikke Heidi Friis nu forsvinder fra Honda verdenen. En aftale er lavet med Jensen AS motorcykler, betyder Jensen motorcykler aftager hele Friis MC, og flytter alle produkterne til Jensens store forretningslokaler lidt syd for Horsens. Med i denne flytning er Heidi Friis, så Heidi kan fortsætte i motorcykel-branchen.

Det er ikke kun butikken, Friis MC, der flytter til Jensen AS. Det gør Honda forhandlingen også. Jensen AS vil derfor snarest kunne fremvise nye Honda i butikken, og bliver dermed autoriseret forhandler af to mærker, da KTM allerede findes i butikken.

Alle de glade Honda kunder fra Friis MC gennem tiden, kan altså også i fremtiden få en Honda-snak og handle ny maskine med Heidi Friis. I fremtiden kommer det bare til at foregå på en ny adresse. Dette betyder også at alt autoriseret værkstedsarbejde foretages hos Jensen AS. 

Heidi Friis slipper i fremtiden for en mængde administrativt arbejde, og Jensen har økonomi til solide Honda indkøb. Det lyder som en god løsning for Honda-kunderne i Horsens.

Endvidere vil kunderne også kunne møde Heidi til næste års Horsens State Prison Motorcycle Festival, hvor Heidi i samarbejde med lokale kræfter vil skabe Danmarks største og bedste motorcykel træf.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start