Nyt Pirelli Diablo Supercorsa V4 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt Pirelli Diablo Supercorsa V4

Kommer på markedet i starten af 2023, og kan leveres i både SP udgave til gadekørsel samt flere SC versioner til banebrug.
CO
15/09-2022 kl. 06:00

Går du med tanker om skifte de udtjente Pirelli Diablo Supercorsa dæk på motorcyklen i nær fremtid, imens den alligevel er opstaldet for vinteren, så kan det måske svare sig at klappe heste og vente lidt.
For Pirelli har nemlig annonceret, at et nyt Pirelli Diablo Supercorsa V4 som er komplet fornyet både hvad angår dækmønster, compound, struktur og dækprofil, og som nu er i den sidste testfase, bliver tilgængeligt allerede fra starten af 2023.
Pirelli Diablo Supercorsa V4 lanceres i både en SP version til gademotorcykler, og en SC udgave til banekørsel.

SP udgaven er et såkaldt dual compound dæk med en gummiblanding på dækkets sider, der sikrer optimalt vejgreb i sving, og en gummiblanding på dækkets midte, som giver forbedret holdbarhed.
Værdsat af dem der gerne vil spare lidt på gummiet, når der køres ligeud.
SC versionen er derimod til dedikeret sportslig brug, og vil kunne leveres i flere forskellige compounds.
Værdsat af dem der kører banedage forskellige steder, og elsker at nørde dæk med gutterne.

Yderligere info på Pirelli’s website
Værd at vide for dem som sværger til Pirelli Diablo Supercorsa dæk, som ikke kunne forestille sig at montere dæk af et andet mærke på sin motorcykel, og som efterspørger den nyeste dækteknologi.
Læs mere om de nye Pirelli Diablo Supercorsa V4 på Pirelli’s website, hvor du også får hele historien om Pirelli Diablo Supercorsa.

Se eventuelt også Pirelli’s Motorcycle Tyre Guide 2022.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start