Motorbikeeurope: Nyt netværk for motorcyklister
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt netværk for motorcyklister

Et alt-i-et værested for det motorcykel-elskende folk
Jesper M
27/04-2011 kl. 20:00

Om 10 dage starter en stort opsat netværk, forum, galleri og rejseside for europas motorcyklister. Siden hedder motorbikeeurope.com og er resultatet af en fælles-indsats fra mange af de europæiske landes motorcykel-individualister.

Ifølge danske Valle Pedersen startes dette store projekt, grundet de enkelte landes fejlslagne kurs på området. Flere lande har lokale MC netværk, men de er aldrig blevet en stor succes, og benyttes kun af en lille gruppe brugere.

I Danmark er der en 3-4 sider der betegner sig selv som sociale MC netværk. F.eks. MC Forum der kun er besøgt af ca. 400 brugere der hver-især har kommunikeret mere end 10 gange i sidens levetid.

Og MC Galleri der har ca. 40-50 nye oprettede emner daglig. Ikke just store sider, vidende at der kører godt 140.000 motorcykler rundt i Danmark.

Ud over det findes der et hav af sider der har små fora-sektioner, som f.eks MagaCin og 123mc.

Vi har set den første forsmag på projektet, og det ser absolut lovende ud. Bare det at skabe stærke kræfter på tværs af grænser, kan give den europæiske motorcykelisme mange fordele.

Om 10 dage bør alle danskere tage et kig på www.motorbikeeurope.com. Vi kan godt garantere at vi kigger med på sidelinien, da et godt og seriøst MC netværk netop er noget danske motorcyklister kan bruge.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start