Nyt MagaCin tiltag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt MagaCin tiltag

Andre MC medier overser brugtmarkedet, men MagaCin gør nu noget ved det
Tommy Rønn
07/09-2009 kl. 20:20

Et helt nyt MagaCin tiltag betyder fokus på det kaotiske brugtmarked.

Hver måned vil vi kåre månedens brugtkøb, inden for en given klasse. Vi starter med hverdagsmaskiner til maksimum 40.000 kr. Månedens brugte vil så blive offentliggjort her på siden og i månedens TV program.

For ikke gøre opgaven totalt uoverskuelig, vil vi nøjes med en brugtbase som udvalgssted. De ca. 5.000 maskiner på 123mc.dk bliver stedet hvor duelanterne udvælges.

Udvælgelsen foregår således, at de tre bedste bud i den givne klasse, ender i en finale. Den finale som seere og læsere vil blive præsenteret for. De tre bedste bud, må ikke være samme mærke og model. Finalisterne skal altså være tre forskellige maskin-modeller.

Til at klare denne opgave har vi hidkaldt Brian “Hekto” Sørensen. Brian er redaktør på Ducatiklubbens medlemsblad, så skriveriet er ikke uvant uvant for Brian. Ydermere deltager Brian også i månedlige skrueaftener med Ducatiklubben, så teknikforståelsen bør også være i topform.

Man skal altså ikke blive skræmt hvis en MagaCin medarbejder pludselig er i telefonen. Så skyldes det at MagaCin har fundet jeres brugte på 123mc.dk.

Og mon ikke månedens bedste brugtkøb straks er solgt efter offentliggørelse. Vi tror det.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt MagaCin tiltag

  1. Spændende tiltag. Både for sælger og for eventuel køber. Jeg ser frem til det.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start