MC kursus Ring Djursland skifter udformning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt kursuskoncept i Danmark

AMU Center Djursland går fra svingteknik til manøvrekursus
Webmaster
15/06-2016 kl. 14:00

Motorcykelkurserne afviklet på Ring Djursland, af Tradium AMU center Djursland, der har været af den svingtekniske type, grænsende til regulær trackdays, ændrer nu totalt karakter.

MagaCin har talt med en instruktør fra MC kurserne på Ring Djursland, der udtaler at dårligt salg  og mange halvtomme kurser, er endt i denne strategi-ændring. Mange udbydere af trackday-lignende-kurser gjorde konkurrencen om kunderne hård.

Instruktøren udtaler ydermere at alle tidligere ansatte undervisere er opsagt og en ny plan for kursuskoncept og medarbejderstab er fastlagt.

Fremtidens kurser på Ring Djursland bliver af manøvretypen, hvor energien bruges på bremsning, undvige og katastrofesituationer. Et segment hvor kun kursus-afviklere som MC Sikkerhed og DMC opererer. Det betyder langt mindre konkurrence om kunderne.

Ring Djursland skal efter opsigelsen af de tidligere undervisere, som var uddannede kørelære eller licenskøre, have ansat en helt ny stab af instruktører. Her går AMU center Djursland en ny og spændende vej. Helt almindelige gade-kørere bliver de nye undervisere. De skal gennem et 5 dages undervisningsforløb, hvorefter de indsættes som professionelle undervisere. En spændende ide da almindelige gadekørere må formodes at have kendskab til situationerne på landevejene. Hvor andre kursusudbydere bruger erfarne professionelle instruktører, går AMU Djursland altså egne veje og vil benytte almindelige danske motorcyklister til instruktion.

Spændende nyt MC kursus-koncept på Ring Djursland. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt kursuskoncept i Danmark

  1. Håber fandeme det er en joke at hr og fru danmark skal til at lære mig og andre at køre kværn efter 5 dage. Det er da noget af det mest latterlige jeg har set.

  2. Det skal nok gå godt med amatør som lærer.
    Det kan kun blive sjov og godt 😉

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start