Nyt Hyper-Touring dæk i Januar 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt Hyper-Touring dæk i Januar 2022

Continental ContiRoadAttack 4 kan det hele
Steffen Olesen
14/12-2021 kl. 06:00

Så er der interessant nyt for dem, der nøje følger udviklingen indenfor motorcykeldæk.
Og måske endda fortrinsvis dem, som gerne kører længere stræk på kraftige motorcykler under skiftende vejrforhold.
For nu introducerer dækproducenten Continental det nye ContiRoadAttack 4, der rammer markedet i Januar 2022, som et Hyper-Touring dæk.
Et dæk hvor producenten som det fremgår af videoen nedenunder lover umiddelbart greb i underlaget, god slidstyrke, et massivt boost i vejgrebet i vådt føre, og at dækkene altid er klar til både at køre knæet i asfalten og til kørsel med passager.

Efter producentens oplysninger kombinerer de nye ContiRoadAttack 4 to verdener med følgende frit oversatte beskrivelse:-
Et helt nyt dækdesign der med lethed overgår konkurrenternes Sports-Touring dæk vedrørende slidtage, komfort, stabilitet og grip på vådt underlag.
Men derudover byder ContiRoadAttack 4 også på nye niveauer af sportslige egenskaber, som er essentielle for de nyeste high-performance Sports-Touring motorcykler
.

Der spares ikke på superlativerne ved introduktionen til de nye ContiRoadAttack 4, så vi må vist heller skrive os bag øret, at det er en nyhed, som absolut skal testes ved førstkommende lejlighed.
Continental mener i hvert fald selv, at de nye ContiRoadAttack 4 er langt bedre end to af konkurrenters dæk, og selvsagt også en forbedring i forhold til producentens eget ContiRoadAttack 3.

ContiRoadAttack 4 er både bedre end producentens eget ContiRoadAttack 3 og to konkurrenters dæk

De nye ContiRoadAttack bliver som nævnt i indledningen lagervare fra Januar 2022, og kan leveres i størrelserne 120/70 ZR 17 M/C til forhjulet, og størrelserne 160/60 ZR 17 M/C, 180/55 ZR 17 M/C, 190/50 ZR 17 M/C, 190/55 ZR 17 M/C til baghjulet.

Nedenunder får du også for en god ordens skyld nøgleordene i punktform for de nye ContiRoadAttack 4.

  • Intuitiv håndteringskarakteristik, der komplementerer de nyeste motorcykler, og opgraderer ældre motorcyklers performance.
  • Helt ny gummiblanding og opdateret mønster giver et massivt boost i performance på vådt underlag, med superb grip under alle betingelser, og endda bedre greb i underlaget på tør asfalt end rivalernes dedikerede sportsdæk.
  • Nyt ‘slick’ areal på dækkets skuldre, for klasse førende grip i svingene med dyn nedlægning.
  • Revideret konstruktion af fordækket giver øget feedback og forbedret agilitet, med reduceret tendens til selvopretning under hård kørsel i sving.
  • TractionSkin technology betyder, at dækkene er klar til brug efter en kort tilkøringsperiode – så der ikke opstår ubehagelige overraskelser, når værkstedet forlades med nye dæk monteret.

Læs mere om de nye ContiRoadAttack 4 på Continental’s hjemmeside.


Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start