Køb og salg af motorcykel med 123mc APP. Smart og let
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt gratis værktøj til motorcyklister

Smart APP til både Iphone og Android giver det store overblik
Webmaster
04/09-2015 kl. 13:00

Motorcyklister køber og sælger ofte. Motorcykler handles langt oftere end biler, hvilket utvivlsomt skyldes at bilen er kedelig transportmiddel for mange, mens motorcyklen er hobby og livsstil for flertallet.

Med den nye MC APP har du Danmarks største handelsplads for motorcykler lige ved hånden. Det er let at finde motorcykler og du behøver aldrig gå glip af en god handel – uanset om du vil købe eller sælge.

I denne APP har du mulighed for at oprette en annonce og sætte din motorcykel til salg. Oprettelsesprocessen er særdeles enkelt og let. Du kan endda tage billederne til annoncen med din smartphone direkte under oprettelsen. Du kan naturligvis også søge blandt de mange tusinde brugte og nye motorcykler, hvor du vil finde motorcykler fra både private og forhandlere blandt de mange udbudte motorcykler. 

Med denne MC APP kan du gemme søgninger og interessante motorcykler til senere inspektion. Brug også denne MC APP til sammenligning af aktuelle motorcykelpriser, hvilket øger overblikket og forbedrer chancen for den gode handel.

MC APP giver dig bl.a. flg muligheder:

• Sæt din motorcykel til salg

• Hurtig motorcykelsøgning med 10 vigtigste søgekriterier 

• Udvidet motorcykelsøgning med over 40 søgekriterier 

• Gem interessante motorcykler som favoritter 

• Del annoncer med venner

• Se kørselsvejledning til sælger 

• Automatisk udfyldelse af e-mail formular når du er logget ind

+ Meget, meget mere.

Motorcykler oprettet i MC APP kan bl.a. ses på 123mc.dk, mctc.dk, fdm.dk. Og naturligvis på MC APP. Motorcyklerne oprettet i MC APP ses hver måned af flere end 150.000 besøgende.

Denne MC APP virker på både Google og Iphone og kan derfor findes på både Google Play og i Apple Appstore under navner 123MC.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start