Nyt design på 123mc.dk - Totalt opdateret hjemmeside
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt design på 123mc.dk

Hele siden 123mc.dk er totalt opdateret
Webmaster
24/01-2017 kl. 16:00

123mc.dk har i dag fået et gevaldigt løft. En helt nydesignet hjemmeside har set dagens lys, en side programmørene har arbejdet koncentreret på i ca. 1/2 år.

Nu følger siden alle tidens trends, og er blevet langt mere overskuelig på både computer, tablet og mobilen. Det betyder det nu er langt hurtigere og lettere at finde det ønskede, og at det ønskede nu også præsenteres langt mere lækkert end tidligere.

Allerede få timer efter lanceringen var det første mediebureau i telefonrøret, og ville ønske 123mc.dk tillykke med en side mediebureauet kaldte imponerende og skelsættende. Sådanne bemærkninger fra den professionelle branche gør stolt.

Der kommer dog senere en mindre ændring. I starten åbner 123mc.dk i udvidet søgning som standard. Om nogle uger når brugerne er blevet fortroelige med at denne mulighed findes, vil 123mc.dk åbne i simpel søgning som standard.

Tag et kig på det nye www.123mc.dk og kom gerne med din personlige oplevelse herunder.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt design på 123mc.dk

  1. Hvornår virker søgefunktionen optimalt igen? Når jeg søger på BMW R1200R, kommer der også 1200RT.

  2. På min ipad ligner det noget, der er smidt på med en skovl? Klikker man på nyheder, åbner det i et nyt vindue. Hvor er sidste nye motorcykler til salg? Debatten kører i rulletekster?
    Det virker uoverskueligt – men det er måske bare mig?

  3. Er det rigtigt, at søgefeltet skal stjæle hele forsiden? Og den sidste søgning, man har foretaget bliver stående, så sidste nye til salg ikke er synlige?
    PS. Savner meget det gamle design 🙁

  4. Hold nu op hvor er det træls med de pop Up reklamer, når man skal se billeder på en salgs annoce..Det dækker ind over billederne, det er da da ikke hensigtsmæssigt når en kunde har betalt for en annonce…
    Når reklamen er færdig skal man starte forfra… Et nej herfra….

Skriv et svar

Giver børn en ny start