Livsstil på 2 hjul: Nyt MC blad til danskerne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt blad til danskerne

Sommeravisen på gaden i næste uge
Tommy Rønn
25/06-2012 kl. 15:45

Onsdag går sommeravisen, Livsstil på 2 hjul, i trykken og torsdag i denne uge begynder distributionen til alle de danske motorcykelforhandlere, de køretekniske anlæg samt de tekniske skoler.

Livsstil på 2 hjul kan naturligvis afhentes gratis af alle.

Også i denne udgave er der et væld af artikler skrevet af de danske motorcykeljournalister.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt blad til danskerne

 1. En PDF vil være super – MEN, da sådan et blad jo ikke er gratis at producere og finansieret af reklamer og måske forhandlerne, er det måske rimelig nok, at man skal IND i forretningerne og hente bladet.
  Jeg er ellers meget til elektroniske medier – men vil nok bevæge mig ind og hente avisen i næste uge.
  Godt initiativ.

 2. Avisen er 100% annonce finansieret, og derfor gratis for forbrugerne. Det er et projekt alle de danske MC journalister samles om, for at udbrede budskabet om det skønne ved motorcyklisme, til menig dansker.

  Da avisen laves for at få danskerne ud og snuse til motorcyklismen, er det vigtigt vi får læserne ud til forhandlerne for at hente et eksemplar. På tekniske skoler og køretekniske anlæg vil avisen også kunne afhentes.

  I Danmark findes p.t. kun 2 motorcykelmedier. MC Touring Club og MagaCin. Disse tiltrækker hovedsagelig de der allerede er fanget af motorcyklismen, hvorfor avisen er et nyt tiltag for at nå bredere med vores budskaber.

 3. Jeg fandt aldrig et eksemplar af den første i lavede, men måske denne.

  Jeg kan nu godt li' MC stof på tryk

 4. Peter jeg er enig – der er noget specielt ved fysiske medier. Jeg tænker nu også mere på alle de potientielle motorcyklister/læsere som måske gerne vil læse bladet men ikke vil køre til en forhandler kun for at hente dette blad.

Skriv et svar

Giver børn en ny start