Action Cam - JVC GC-XA2BEU - 2014 - High Speed - FHD
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt action-cam vil vinde markedet

Gennemtænkte beslag, imponerende teknik og høj kvalitet skal tage markedsandele
Tommy Rønn
12/02-2014 kl. 14:15

Action kamera bliver standardudrustning for flere og flere motorcyklister. Det er blevet så pokkers moderne at dokumentere søndagsturen, og ferieudflugten.

GoPro har haft rigtig godt fat i de danske forbrugere. Ikke så meget grundet optagekvalitet, da mange andre producenter af action kamera er mindst lige så gode som GoPro til optagelse, men grundet GoPro´s gode monteringsordninger.

Nu kommer JVC GC-XA2BEU på markedet, og den har alle muligheder for at feje GoPro af banen. Teknologisk er den langt foran den fineste GoPro 3 Black Edition. Monteringsbeslagene er langt mere elegante udført og hvis billedkvaliteten er mindst som den tidligere GC-XA1EU, får GoPro også lussinger i denne disciplin.

Trods en pris ca. 50% under GoPro 3 Black Edition, tilbyder JVC indbygget LCD skærm og magter highspeed optagelser helt op til 120 billeder/sekund i HD. Altså 20 billeder mere end GoPro. Fjernstyrling via mobiltelefonen, og WiFi er altid standard i JVC.

Specielt sugekoppen til montering er smart. Den fylder minimalt sammenlignet med det vi kender fra GoPro, og alligevel kan den justeres i alle retninger. Lær af dette GoPro så jeres klodsede sugekopper kan udfases! Også tandstroppen der hurtig og let fastspændes, og efterfølgende afmonteres, er smart.

Der hvor JVC tæver GoPro er altså den lave pris på kun 2.200 kr. og det lette vandtætte kamera der ikke kræver ekstra hus for at være vandtæt. Og så selvfølgelig de nye smarte beslag.

Vi har bestilt et JVC GC-XA2BEU og vil snarest lave en videotest mellem GoPro Hero 3 Blach Edition, Contour +2 samt JVC GC-XA2BEU.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt action-cam vil vinde markedet

 1. Og kunne I så ikke lige snakke med jeres web udvikler og bede ham køre kommentarer igennem en nl2br funktion så vi slipper får n og istedet får de linieskift vi rent faktisk bad om?

 2. Gopro kan også filme med 120 fps i 720p.
  Ved højere opløsninger kan Gopro filme med flere billeder i sekundet end JVC
  Gopro har også Wifi på alle modeller
  Gopro vejer 36 gram mindre end JVC
  Gopro kamera er 57 x 39 x 27 så den er også mindre end JVC

 3. Prøv at tjekke Sony's action cams mounts ud. Har lige fået et Sony HDR-AS30V med sugekop og styr mount. Glæder mig max til at komme ud og teste det på vejene og ved at de lige har lavet et nyere Action men har ik set nogle test af det 😉

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start