MC Køb og salg: Nysalget eksploderer - Brugte og nye MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nysalget eksploderer

Både brugte og nye motorcykler sælger nu stort
Tommy Rønn
01/05-2012 kl. 16:30

For blot 4 uger siden, lå motorcykel-nysalget 25% under salgstal fra 2011. I dag er dette tal blot 8% under 2011 resultatet. Det er altså en markant salgsfremgang på nymakedet de danske motorcykelforhandlere mærker nu. En så markant fremgang at de næsten har hentet det forsømte.

Ingen tvivl om efterlønspulje og det faktum at Danmark er langt forbi krisen, er nogle af faktorene der smitter positivt af på de flotte salgstal. Det er nemlig ikke kun nysalget der har været stigende de seneste uger. Også brugtsalget når nye højder. 

Specielt Harley-Davidson, altså et af de rigtigt dyre mærker, blæser frem i alle statistikker. De har til dato mærket en salgsfremgang på 77% sammenlignet med 2011, og placerer sig nu blandt de bedst sælgende. Imponerende at både Harley og BMW nu for alvor kæmper mod japanerne.

Top 5 sælgende mærker i DK 2012:

1. Honda 106

2. Yamaha 92

3. BMW 79

4. Suzuki 76

5. Harley 64

Samlet til dato 2012: 624

Se billeder for yderligere info.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nysalget eksploderer

 1. "Specielt Harley-Davidson blæser frem i alle statistikker – – "
  Shit, det bliver farligt på vejene med alle de sofacykler – specielt i svingene 🙂

 2. Arhh, lige netop i svingene burde der være god plads. Der er det amerikanske isenkram for længst blæst i grøften! c'',)

 3. jep – og netop derfor er det farligt, hvis man er i vejen når de gør det 🙂

 4. NC 700'ern har da lagt lidt fra land og så kan de godt ligge een til – for sådan een har jeg netop købt.
  350 km indtil videre – har holdt den under 3000 rpms og det gav mig 32,4 km/literen.

 5. Ja, men lang de fleste NC 700 er nogle importøren selv har indregistreret som demo modeller.
  Men interessant cykel, om imponerende km/l du har der.

 6. Ja importøren har indregistreret 18, så vidt jeg er orienteret.
  Så der er solgt mindst 7 indtil nu (inklusiv min).
  Har nu kørt lidt mere blandet kørsel op til 4000 rpm (130 km/t i 6.), det bragte forbruget "ned" på 28,3 km/l.

 7. Rart at se den nærmest eksplosive fremgang for Harley. Folk vælger åbenbart den sikre investering i kvalitet frem for plastic.

 8. Fatdetså, hvad er det du så gerne vil postulere når du skriver "kvalitet frem for plastic", det kan jo hverken være køreegenskaber, bremseevne eller funktionel design du hentyder til. Det eneste punkt hvor Harley er øverst på listen må være på vægten.
  Interesant er det forøvrigt at flere og flere dele til HD, efter sigende, er fremstillet i Asien. Så udtrykkene "rice burners" og "jap crap" vil vel snart få en ny mening.

 9. Fint nok at nogen foretrækker plastikcykler, men vi er nogen der værdsætter god gennemarbejdet kvalitet som kun Harley laver det. Og det er min vurdering at sætter man penge i kvalitet er man også sikret en god gensalgsværdi. Får lidt ondt af de stakkes tudefjæs der alene af misundelse kun kan tale ned om Harley.

 10. Tror ligesom HD Fatdetså, at der er en sammenhæng mellem udbetaling af efterlønspuljer og langsigtede investeringer der holder (køb af Harley). At man så samtidig får fuld valuta for sin investering med det samme frister sikkert også mange.

Skriv et svar

Giver børn en ny start