Rekord motorcykel salg i 2018
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nysalg: 2018 blev et rekord-år

I 2018 har 3.563 nye motorcykler fået påmonteret nummerplade i Danmark
Mathias B. Høj
03/01-2019 kl. 11:27

Måske det var det gode sommervejr, måske det var økonomien som var god – eller begge. 2018 har leveret fremragende salgstal, viser en opgørelse fra Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF).

I 2018 har 3.563 nye motorcykler fået påmonteret nummerplade i Danmark, og dermed overgår salget ikke bare hele sidste års resultat, men er det bedste resultat i dette årti, viser nye tal fra MFF. Allerede i Oktober bragte MagaCin en artikel med de gode salgstal, og mønsteret er heldigvis fortsat, trods sommerens bortgang.

De nye tal for hele 2018 glæder naturligvis formanden for MFF, John Tange:

“Vi var godt klar over at der var rekordtal i vente, for der har været drøntravlt hos alle MFF-medlemmer, fra tidligt forår og til langt ind i efteråret. Derfor skal der også lyde en stor ros til MFF-medlemmerne for den fremragende indsats, som vi i dag kan se resultatet af”, udtaler John Tange, som også konstaterer, at selv uden december måneds tal på 253 enheder, hvor mange overgemte Euro 3 modeller blev indregistreret, var der tale om rekord.

Med overgang til Euro 4-kravene, betyder det også bedre motorcykler, med mindre udledningstal end set tidligere, og ikke mindst at motorcyklerne obligatorisk skal være forsynet med ABS bremseteknik, siger han i en kommentar til offentliggørelsen af de nye registreringstal.

Af de samlede salgstal stod maskiner til A1-kørekort, eller 125 cc, for 10%. Et tal som sandsynligvis havde været langt højere, hvis det var blevet muligt for 17-årige at erhverve et kørekort.

Kilde: Motorcykel Forhandler Foreningen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start