Nyheden vi ikke får - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyheden vi ikke får

Retro maskinen Honda CB1100 er i handel, bare ikke i Danmark
Tommy Rønn
08/03-2010 kl. 07:15

Synd at vi ikke får denne Honda retro, men prisen vil sandsynligvis blive skyhøj her i landet, hvilket nok er en af grundene til Honda Danmark ikke hjemtager den.

Nok fornuftigt nok da mange sikkert vil fravælge den grundet høj pris. Vores gæt på dansk pris, vil være tæt på prisniveauet for CBR600RR. Altså ca. 180.000 kr. Meget for en nøgen 87 hk retro.

Men den kunne være et friskt pust i gademiljøet. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyheden vi ikke får

 1. "Meget for en nøgen 87 hk retro."

  Den har vel andre kvaliteter den skal vurderes ud fra en det.

  Prisen på 180.000,- vil jeg nu mene passer ganske godt til den model. Det er jo en niche MC så dem der vil have den betaler nok også for det.

  Ganske rigtigt vil den kunne sælge bedre til discountpris. Men Nellemann er ikke just kendt for at satse på nichemarkedet, hvilket betyder danskerne går glip af en masse modeller.

 2. Er 180.000 'skyhøjt' for en 1100cc??

  Det ikke alle der vil have max heste ud af en mindst mulig motor ..eller kåbe for den sags skyld.

 3. Ja, de skulle hellere smide deres uhyggelige dyre DN-01 ad hel… til, og tage den lækre retromaskine ind i stedet, den vil helt afgjort sælge bedre.

 4. Den findes jo også i en Cafe Racer udgave – lidt smartere. 180K er ikke dyrt for den maskine – her får man retro for pengene, den ligner det den skal, nemlig en motorcykel og ikke alt det andet nymodens skrammel pakket ind i plastik – back to basic. Hvis Nelleman ikke tager den hjem, så må vi ha' en ny importør !

  Cafe racer udgaven: http://www.superbike.co.uk/imageBank/c/CB1100R.jpg

 5. Øjj, den gav mindelser til min gamle K7'er! Jeg vil ha' en! Det kan da godt være, at Nelleman ikke gider, men så må man jo kigge til Tyskland eller Sverige!

  At den vil koste det samme som en CBR 600 synes jeg er totalt ligegyldigt!

 6. Det er sgu da det samme som at fortælle sine børn at Thailand er et skønt land men pga penge kan vil ikke kommer derned selvom det er paradis ALTSÅ Total ubrugelig oplysning der ikke kan bruges til noget son helst

  PS : Prisen for en skøn retro på 180,000 er vel ikke helt urimelig i dette afgift plaget land Tænk på at BMW skal ha 330,000 for deres S 1000xr !!!!! SÅDAN er det i Dk

  PPS : skagboen Du behøver ikke kommentere mit opslag da du er uverderhæftig i alle dine indslag

 7. der står pt en hos mp motorcykler i odense til 120.000,-
  det er en overgemt model med 0 km på klokken.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start