Nyhed: Yamaha Scrambler SCR 950 - 2017 - XV950 Bolt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyhed: Yamaha Scrambler

Yamaha koger igen suppe. SCR 950 er en scrambler bygget på Bolt motoren.
Tommy Rønn
18/08-2016 kl. 14:00

Yamaha er bare så pokkers dygtige til at lave modeller, og dermed salg og penge, på nye ideer med allerede eksisterende modeller. Vi har set det med utallige modeller bygget på MT07 og MT09 motorene. Nu kommer også Scrambler SRC950, som er opkog på XV960 og Bolt motoren.

Yamaha Scrambler SRC950 indeholder alle de tidsrigtige elementer. Doven 2 cylindret, med den rigtige lyd. Egerhjul med fede knopdæk, og et design der sender os direkte tilbage i 60-70´erne. Fedt.

Desværre er Yamaha SRC 950 endnu forbeholdt USA, men bare vent. Den rammer også Europa ultimo 2016, eller senest primo 2017.

Prisen i DK vurderes til at lande omkring 125.000 kr.

Yamaha spænder for alvor buen de seneste år, og nærmest sprøjter nye modeller ud. På salgstal de seneste år, kan det aflæses at denne satsning ikke har været dum. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyhed: Yamaha Scrambler

  1. Kører selv Bolt. Men måske Yamaha lige skulle vende skråen, og så komme videre. Cafe udgaven kan tilsyneladende ikke sælges, og MT 07 kommer nærmest i en ny udgav hver halve år.
    Gammel sur mand out ;0)

  2. Holder også på den (og CR modellen) er vildskud fra Yamaha.
    Motoren gør sig godt i en chopper, men både en scrambler og caferacer, handler om at køre frisk. Det kan motoren ikke. Hvis man lettede svinghjulet, og evt hævede kompressionen, så kunne man få en mere omdrejningsvillig motor, som passede bedre til udseendet.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start