Nye 2019 versioner af YZ250F og YZ85 fra Yamaha
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye YZ250F og YZ85 fra Yamaha

Opdateringer på stel, motor og elektronik. Og mulighed for brug af Yamaha-app fra smartphone
Mathias B. Høj
08/06-2018 kl. 09:58

På en stor del af de nye motorcykler i den højere prisklasse er smartphone kompatibilitet efterhånden standard. Og det gælder nu også for Yamahas knoldhopper YZ250F, selvom dens pris er mere overkommelig. Den er blevet opdateret til 2019, sammen med YZ85.


Med Yamaha Power Tuner smartphone appen bliver det muligt at justere motorgangen i form af mapping af tænding og mix af luft og brændstof. Mappingen kan deles med andre app-ejere og det er muligt at se logning af kølertemperatur, temperatur ved luftindtag, lufttryk og statistik for batteri – for eksempelvis et løb. Og det bliver nemmere at holde styr på hvornår maskinen skal til eftersyn. En knap ved styret tillader skift af mapping under kørsel.

Motoren er blevet opdateret med lettere stempel, som sammen med nye ringe også har fået mindre friktion. Opdateret indsugning og mere opret cylinder skulle give mere bøf i midten og toppen af registreret. Gearing og kobling er også blevet vægtoptimeret, men skulle samtidig være mere holdbart. Udstødningen er blevet justeret for sikre bedre fordeling af vægten.

Stellet er opdateret for at sikre bedre vægtfordeling og ergonomi. Motorens fastgøringspunkter er i den forbindelse ændret en smule. Siddehøjden er mindsket med 8 mm fortil og 20 mm bagtil, hvilket skulle gøre cyklen lettere at manøvrere. KYB-affjedringen har fået 30 cc større reservoir for at øge dæmpning.

Og sidst men ikke mindst er en kompakt startmotor og letvægts litiumbatteri nu med til at gøre opstart mere brugervenligt. Yamaha lover at denne opdatering kun bringer minimal vægt.

YZ85, som er mere af en indstigningsmodel til off-road, har fået en ny 85 cc totaktsmotor med redesignet cylinder, krumtap og transmission. Stellet er blevet opdateret sammen med alu-svingarmen.

Forbremsen skulle give mere føling og har fået bedre selvrensende egenskaber. 

Du kan se reklamevideoen her. Hvis du  vil se motorcyklen, kan du spole over de første 30 sekunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start