Nye racere fra Suzuki - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye racere fra Suzuki

Racer GSXR med italiensk islet set på Intermot
Tommy Rønn
12/10-2010 kl. 13:30

Slankere, friskere og yderligere forfinede. Dette er opskriften på de nye Suzuki GSXR maskiner. Og så er de udstyret med fine radiale Brembo bremsere, fra den italienske bremsespecialist.

Specielt udstødningssystemet er blevet noget slankere. Utroligt producenterne fortsat kan minimere udblæsningssystemerne, i en tid hvor de skal larme og forurene mindre.

Desværre vil Suzuki endnu ikke ud med effektdata på de to nyheder, men rygterne taler om 10 hk ekstra i hver model til Europa markedet. Netop topeffekten er vigtig i dette segment. De har ifølge Suzuki dog minimum som de nuværende. 125 og 150 hk.

Suzuki havde kun medbragt forproduktions-modeller, og den fik vi desværre ikke prøvesiddet. Derfor ved vi ikke om nyhederne er mindre dimensioneret end forgængerne.

Et er sikkert. I sportssegmentet mener Suzuki normalt Big-Business når de kommer med nyheder. Det vil undre hvis ikke disse to går efter fronten.

Se Suzukis officielle 2011 GSXR video:

Del med en ven

0 personer snakker om “Nye racere fra Suzuki

  1. Arv, jeg er ked af at sige det Tommy, men den unge dame smiler kun sødt til dig, fordi, at der følger en bonus med, når hun gør det!

    It's a cruel, cruel world!

  2. han fik en kold afvisning med et smil…rygtet om ham er løbet i forvejen 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start