Motorcykelhistorie: De nye klassikere - Honda CB1100R m.m.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye klassikere

Vild med historie, så er det nu
Webmaster
29/09-2011 kl. 13:30

Vores TV-program der frigives i aften kl. 20.00 er en tur tilbage i historien. Vi leger med alle vores gamle flammer fra 80erne. Dette har været en kæmpe oplevelse for alle drengene, trods det faktum at maskinerne skuffer sammenlignet med nutidens imponerende konstruktioner.

De 7 maskiner der blev benyttet i programmer, er alle maskiner mange vil afleverestore summer for at prøve. Vores folk fik en hel dag til leg og sjov på dette nyklassiske guld. Altså en regulær drøm, og det endda uden at betale for oplevelsen.

Motorcykel-journalister har det for godt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Nye klassikere

 1. Herligt gensyn med de gamle kæmper.
  Ingen tvivl om, at tiden som sportsstjerner ER ovre. I hvert fald for 4-takternes vedkommende. Men så kan man jo få en nogenlunde kompetent touring/hverdagscykel ud af dem i stedet.
  Men sjovt at tænke på, at da jeg selv i tidernes morgen prøvede en CB 1100 R, var den jo milevidt over konkurrenterne og med køreegenskaber i niveau med italienerne.
  I dag er den bare en småsløv touring cykel!
  Ville dog ikke være ked af at have en stående i garagen. Den er stadig smuk!

  Og er helt enig med Tommy. De 2-taktere er mentale. Jeg var selv så tæt på at købe en RD 500, at jeg i dag kan ærge mig over, at jeg ikke gjorde det. Men fik heldigvis kørt en del på både den og en RG 500.
  Skulle jeg vælge, tog jeg nok RD'eren!

Skriv et svar

Giver børn en ny start