Flere helt nye indpakkede klassikere bortauktioneres
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye klassikere bortauktioneres

Motorcyklerne er stadig i transportkasse
Steffen Olesen
15/01-2020 kl. 09:50

Her til lands er foråret er traditionelt tiden, hvor vi motorcyklister begynder at rykke lidt utålmodigt rundt i sædet, hvad enten det er i kontorstolen eller på værkstedets taburet.

Der bliver skruet, pudset og poleret flittigt i garagen, så motorcyklen er klar til den forestående sæson, og mange af os studerer med intens interesse årets nye motorcykler.

Ind imellem går turen på internettet også forbi brugtmarkeder som eksempelvis 123mc.dk, for der kunne jo være mulighed for at gøre en helt exceptionel handel, når drømmemotorcyklen toner frem på skærmen til en pris der matcher tegnebogen.

Hvis man vandt i lotto

Nogle af os surfer videre og ser også lidt på hvilke motorcykler der er til salg globalt, og ind imellem støder vi på nogle helt unikke perler. Sjældne motorcykler der for mange er en uopnåelig drøm, men drømme er gratis, og hvis lottokuponen skulle blive udtrukket, er det vel egentlig okay at holde sig opdateret på, hvor en del af gevinsten måske skulle kanaliseres hen.

Vi kan se på læsertallene, at mange af vore læsere er mindst lige så interesserede i enestående og unikke motorcykler som vi er, og læsertallene eksploderer når vi fortæller om ret specielle ladefund, unikke motorcykelsamlinger der bortauktioneres, ejerens mangeårige hemmelighed der ryger under hammeren, eller generelt sjældne motorcykler der sættes til salg. Både her til lands og i udlandet.

Kæmpe motorcykelauktion i Las Vegas om kort tid

I November måned 2019 kunne du her på MagaCin læse om en stor motorcykelauktion i Las Vegas der afvikles af det anerkendte auktionshus Mecum Auctions d. 21.-26- Januar i år.

Her udbydes et Vanvittigt udvalg af motorcykler på auktion, når 1750 motorcykler ryger under hammeren.

I November måneds artikel fortalte vi lidt om udvalget, og bragte nogle eksempler på hvilke motorcykler der søger en ny ejer. Blandt eksemplerne var en Nimbus fra 1959 og en velsagtens lidt dyrere 1930 Brough Superior SS 100. Men listen over motorcykler til salg er siden blevet mere uddybende og lettere overskuelig, og du kan nu følge links til hvilke motorcykler der bortauktioneres de enkelte dage, eller følge links til specifikke samlinger af motorcykler der udbydes til salg.

Stadig i transportkassen

Lad det være sagt med det samme, auktionshusets hjemmeside er en tidsrøver af format. Men hvis du alligevel har lidt tid der kan fordrives med at kigge spændende motorcykler, så prøv lige at slå et smut forbi samlingen fra MUSEE L'EPOPEE DE LA MOTO COLLECTION.

Samlingen fra det canadiske museum indeholder fortrinsvis italienske motorcykler, hvoraf flere er ret usædvanlige. Motorcyklerne befinder sig nemlig stadig i den original transportkasse og er derfor helt nye.

Sjældne modeller

I billedet over artiklen ser du en sjælden 1991 Bimota YB6 Tuatara der blev produceret i 60 eksemplarer, og blandt de andre helt nye modeller finder du også en 1984 Bimota SB4, en 1986 Laverda SFC 1000, og minsandten om der ikke også er en helt ny 1981'er Moto Guzzi Le Mans til salg.

Bemærk at disse motorcykler er vedhæftet mærkatet “STAR”, så hammerslag falder nok ved en pænt høj pris.

Men som sagt… drømme er gratis.

Mere end 1750 motorcykler bortauktioneres

Overskriften for den forestående auktion fortæller at 1750 motorcykler bortauktioneres, men interessen har tilsyneladende været større end forventet.

I skrivende stund er der 62 sider med beskrivelser af de mange motorcykler, og dermed mindst 100 motorcykler flere end oprindeligt beskrevet.

Os bekendt er der ikke lukket for tilmelding, så det skulle ikke undre om listen udvides yderligere.

Gå direkte til den første side i den overordnede indholdsfortegnelse ved at klikke her, og husk nu at give os en melding hvis du falder for fristelsen til at købe en af de fine motorcykler.

   

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start