Røgslør over ny Zero SR/S som præsenteres i februar
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Zero SR/S åbenbares snart

Røgslør lagt ud over den nye model
CO
29/01-2020 kl. 08:00

Vi må efterhånden erkende, at antallet af motorcykelproducenter der bryder traditionen med at præsentere nye motorcykler ved store internationale arrangementer – som eksempelvis den gigantiske mc-messe EICMA i Italien – er i vækst.

Eksempelvis kunne du først i indeværende måned læse her på siden, at Benelli løbende i 2020 præsenterer en række nye modeller, og engelske Triumph lancerede for en uges tid siden to nye specialudgaver af Triumph Tiger 1200.

Ducati indledte året med at tease for den nye Ducati Panigale V4 Superleggera, der går under dæknavnet Project 1708, og for et par dage siden introducerede den italienske producent Ducati Scrambler 1100 Pro og Ducati Scrambler 1100 Sport PRO.

I guds eget land ser vi den samme trend, hvor den amerikansk producent af elektriske motorcykler Zero Motorcycles for nylig frigav en teaser video for en snarligt kommende nyhed ved navn Zero SR/S.

Videoen du kan se herunder, er på Zero Motorcycles hjemmeside yderligere draperet med teksten

ZERO SR/S

02.24.2020


Næh… det er ikke meget man kan se gennem røg og damp, men vi byder ind med et forsigtigt gæt på, at der gemmer sig en højtydende aerodynamisk kåbeklædt miljøvenlig model under røgforureningen.

Zero Motorcycles holder udover videoen her kortene tæt til kroppen, og vi har end ikke kunnet opsnuse lidt løse rygter vedrørende udseende eller tekniske specifikationer.

Men der kunne meget tænkeligt være en sammenhæng med den kåbeklædte model udstyret med sidetasker, der blev spottet nær Zero Motorcycles' hovedkvarter i Californien sent sidste år.

Vi holder et vågent øje med om tågen letter en smule undervejs mod premieren d. 24. februar, og holder dig naturligvis opdateret straks der er nyt i sagen.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start