Ny V4 Honda motor - vi kan starte en ny æra
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny V4 Honda

Er det slut med Peter og ulven? Denne gang bekræftes V4 rygterne fra officielt hold
CO
22/06-2009 kl. 20:20

Rygter har i efterhånden flere år verseret vedr. en ny V4 fra Honda. Nu ser det endelig ud til at rygterne taler sandt.

Den med spænding ventede nye V4 motorcykel, vil være bragt til verden til efteråret og ude hos forhandlerne i foråret 2010 bekræfter Honda’s Senior Managing Director – Shigeru Takagi.

Ved et sjældent interview i sidste uge, hvor Takagi på Isle of Man fejrede Honda’s 50 års racing jubilæum, fortalte direktøren at den nye Honda vil udspringe af en helt nye kilde.

Takagi fortæller: ”Vi tror seriøst på at vi kan starte en ny æra, ved at udvikle en helt ny modelrække bestykket med denne nye V4 motor. Vi har kun lige løftet en flig af sløret, og den nye model vil repræsentere en ny avl som vil definere Honda’s egen smag og styling. Den nye model vil være den perfekte gadecykel Honda elskere længe har sukket efter. Det bliver en epokegørende maskine, og det er muligt at udvikle en række modeller på V4 platformen. Vi er klar over at mange har talt om en erstatning for vores VF800 og Blackbirden, men vi ser ikke den nye model som en erstatning for noget som helst. Vi anser den nye V4 for at være sin helt egen, og meget speciel”.

Takagi ville ikke oplyse noget om forventet udsalgspris, men bekræftede hvornår den ville være ude ved forhandlerne. Takagi fortæller: ”Den færdige model vil blive præsenteret i efteråret 2009, og vil være til salg ved forhandlerne i foråret 2010. Motorcyklen er anderledes end konceptcyklen vi første gang fremviste på Milano messen i 2009, men forbindelsen til denne er meget tydelig”.

Det bliver spændede at se hvad Honda disker op med sidst på året. Vi er mange tilhængere af Honda’s tidligere V4 modeller, og en ny V4 model kunne da godt friste undertegnede til en hurtig handel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start