Ny Triumph Thruxton RS afsløres d. 5. November
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph Thruxton RS

Modellen afsløres d. 5. November
Steffen Olesen
16/10-2019 kl. 00:17

Motorcykelproducenterne varmer op til præsentation af alle de spændende nyheder, i et hidtil uset omfang.

Tidens populære trend med en række stadigt mere afslørende såkaldte “teaser-videoer” griber om sig, og motorcykelproducenternes egne appetitvækkere – som typisk indeholder de første sparsomme glimt af kommende modeller – er efterhånden ved at være mere almindelige end spionfotos skudt af en heldig amatørfotograf, lækket insider information, eller en hårdt arbejdende professionel nyhedsjægers scoop.

Den engelske motorcykelproducent Triumph er blandt foregangsmændende vedr. teaser-videoer, og briterne frigav i går – efter opskriften der efterhånden er ved at udvikle sig til en tradition – endnu en teaser video.

Denne gang handler det om en nyhed under overskriften: NEW THRUXTON RS

The original café racing legend has evolved

Se videoen herunder.

I den korte video så vi udover et sidedæksel med modelnavnet Thruxton RS også datoen hvor modellen præsenteres. Vi gætter på at datoen d. 5 November ikke er helt tilfældig.

Den skarpe læser har såmænd nok allerede observeret, at den store mc-messe EICMA i Milano – Italien netop d. 5 November slår dørene op eksklusivt for medierne.

Som du kan læse i en række artikler her på MagaCin, har vi altid syntes godt om den retro-inspirerede Triumph Thruxton. Det er du ikke et sekund i tvivl om, hvis du eksempelvis læser artiklen Fantastisk moderne Triumph retro fra 2016, og vi ser naturligvis også frem til, at Triumph føjer en ny Thruxton RS til modelprogrammet i 2020.

Der er stadig tre ugers tid til EICMA løber af stablen, så Triumph Motorcycles Ltd har rigeligt med tid til at frigive yderligere en video-teaser eller to for den nye Triumph Thruxton RS.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start