Ny Triumph Scrambler 1200 præsenteres d. 24. Oktober 2018
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph Scrambler 1200

præsenteres d. 24. Oktober 2018
CO
11/08-2018 kl. 06:00

Markedet for retro inspirerede motorcykler, og modeller med historisk klingende navne synes umætteligt.

Da det det at eje og køremotorcykel for mange er en passion – og da det for en stor del af motorcyklisternes vedkommende inkluderer historisk interesse og følelsesmæssigt engagement – er det måske ikke så underligt at motorcykelproducenterne spiller på netop følelses registrets strenge.

MagaCin har gennem de senere år prøvekørt en lang række at tidens retro inspirerede mc modeller, der alle har det til fælles at de sender føreren en tur ned ad mindernes boulevard. Prøv at indtaste søgeordene “retro” eller “scrambler” på MagaCin.

Moderne teknik krydret med nostalgi må stadig være en fornuftig recept, for senest har den engelske producent Triumph teaset lancering af den kommende Triumph Scrambler 1200.

Spion billeder af modellen har i nogen tid cirkuleret på internettet, men nu er der mere håndgribelige facts.

Sæt kryds i kalenderen d. 24/10-2018 hvis Triumph Scrambler 1200 har fanget din interesse, for på netop denne dato præsenteres modellen for offentligheden.

Teaser videoen fortæller ikke meget, men vi forventer naturligvis langslaget affjedring, knopdæk. bredt styr, oplagt udstødning og gerne ca. 100hk og solidt moment som vi kender det fra Triumph Thruxton R.

Jo tak… endnu en model MagaCin ser frem til at teste.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start