Ny Triumph racer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph racer

Daytona 675 i ny og vild version
Tommy Rønn
21/10-2010 kl. 17:30

Daytona 675R bliver efter alt sandsynlighed fremvist for pressen på Eicma i Milano d. 02. november. MagaCin er naturligvis på pletten.

Daytona 675 er en meget rost mellemklase sportster, og vi på MagaCin er da også ret vilde med modellen. Den har dog altid fået stryg på racerbanerne af specialistmaskinen Yamaha YZF R6, men den er lettere kørt på landevejen.

Nu er det sandsynligvis slut med at Yamaha tæver Triumph på banerne. 675R leveres med komplet Öhlins affjedring, massive radialt monterede Brembo kalibre og kulfiberdetaljer. Den bliver altså langt skarpere.

Om den er opdateret i motoren ved vi ikke endnu, men vi tvivler. Den trebenede 675cc er allerede god, så ingen grund til opdatering her.

Vi er overbeviste om at vi kan byde 675R velkommen blandt toppen af poppen i racerklassen, når vi har fået mulighed for at prøve den.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny Triumph racer

  1. Det er en super maskine – har prøvekørt en 100% standard 2008 model over 100 km primært på de små snoede, og den elsker sving. Motoren går rigtig godt og lyden fra de 3 cylindre er ganske enkelt formidabel. Desværre har den fra købernes side ikke den bevågenhed, som de japanske modstykker, men det er måske prisen der gør det.

  2. Glemte lige at bemærke, at dens tørvægt er på kun 177 kg og køreklar med fuld tank kun 189 kg, noget man tydeligt mærker, under alle forhold.

  3. Ahhhh , så lad dog vær at lave sådan nogen fristelser

    for en gang skyld vil jeg give MOTO 100% ret, jeg har også prøvekørt en 675 over ca 8000km og jeg savner den ….

  4. hvad sker der i motor GP med 125cc har høret at det blive til motor 1… er der en som ved noget om det. og måske fotos af de nye cykler…….. MVH Thomas

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start