Ny Triumph? Nye Speed, og deres Street modeller
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph ?

En mini fighter uden tre cylindre
Tommy Rønn
18/04-2012 kl. 11:45

Rygterne fortæller at Triumph er på trapperne med en mini-kopi af deres Speed, og deres Street modeller. Modellen er tilpasset det asiatiske marked, hvorfor denne mini vil blive med miniput motor.

Designet er ikke til at tage fejl af. Den ligner de større brødre på en prik, og selv forlygten er som på de nyeste af de store.

Om rygterne fortæller sandheden ved vi ikke, men der har længe været talt om en ny lille Triumph, så vi formoder der er noget om snakken.

Kommer den lille nye Triumph på østens markeder, er der god mulighed for vi også ser den i Danmark.

Speed single var måske et passende navn.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny Triumph ?

  1. Super cool lille cykel som måske nok minder en del om sine større brødre, men også har lidt KTM Duke 125/200 over sig. Som formentlig også blive dens største konkurrent. Jeg har dog læst flere steder, at den nye lille Triumph vil få en motor på 300 – 350 cc. Hvis det holder stik og prisen kan holdes på et fornuftigt leje, vil den også være en skarp konkurrent til Honda CBR 250 og Kawasaki Ninja 250.
    Jeg synes det er glædeligt at mc-producenterne har indset vigtigheden for at have små mc'er i deres modelprogram. At det nok primært er asiaternes store efterspørgsel efter denne type mc, der er skyld i dette, skal der nok ikke herske tvivl om. At man som sideeffekt måske bedre kan rekruttere nye motorcykelister bandt den europæiske ungdom er noget man som motorcykelist kun kan glæde sig over.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start