BIKE Station i Ans bliver officiel Suzuki forhandler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Suzuki forhandler i det midtjyske

BIKE Station i Ans bliver fra 1. januar 2020 autoriseret Suzuki forhandler
Nicolaus Johansen
12/12-2019 kl. 05:00

Pr. 1. januar kommer der en nål mere på Suzuki importør C. Reinhards landkort, idet BIKE Station i Ans bliver officiel forhandler af det japanske mærke.

Anders Nielsen, indehaver af BIKE Station fortæller, at i og med han de sidste fem år har solgt og serviceret scootere fra importøren, havde de i forvejen et godt kendskab til hinanden, derfor var det også oplagt at tage det næste skridt og udvide samarbejdet.

Endnu er det ikke helt fastlagt, hvilke modeller der lander hos hos den midtjyske forhandler, inden den nye sæson går i gang, men ifølge Anders Nielsen bliver det især street- og adventuremodellerne der kommer i fokus.

Vi spurgte Anders Nielsen om han i det hele taget havde plads til en masse nye motorcykler: ”Jeg har været heldig at sælge en del maskiner i slutningen af sæsonen, uden at skulle tage noget i bytte.” Så med andre ord, er der kommet plads til de nye cykler. Anders fortæller dog at han dog godt kunne tænke sig at have lidt flere ledige kvadratmeter inden foråret. Så hvis du slår en smut forbi butikken eller hjemmesiden den kommende tid, vil det være muligt at falde over et godt tilbud. 

Er du vant til at besøge BIKE Station, vil du inden længe se store forandringer, idet en autoriseret forhandler, også skal have det visuelle udtryk af forretningen til at passe til mærket. Derfor får facade og showroom en grundig makeover, inden de nye maskiner fra Suzuki rykker ind.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start