Ny super-retro fra Yamaha kaldet XSR til november
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny super-retro fra Yamaha

Yamaha XSR rammer butikkerne til november
Tommy Rønn
23/07-2015 kl. 12:07

Yamaha elsker i disse tider de ikoniske og klassiske designs. Nu skal den gamle klassiker Yamaha XS 650 også hyldes i det nye Yamaha modelprogram. Denne nye retro får navnet XSR700.

Nyheden får en 700 ccm tocylindret twin, med en 270 graders knast. Det betyder solid lyd næsten som det vi kender fra Ducati. Yamaha kalder det selv Cross-plane princippet.

Vægten holdes holdes på lave 186 køreklare kg, hvilket vil gøre den dejlig nem at tumle.

To ting kender vi desværre ikke endnu, og det er ydelse samt salgspris. Ydelse er måske af mindre betydning på en sådan type motorcykel.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny super-retro fra Yamaha

  1. Yamaha er begyndt massivt at klistre alverdens ting og sager på i forvejen kendte modeller, og så gi den en på prisen. Feks. xjr 1300, der via nogle få dele er omdøbt til en cafe racer til 180.000 kr. ??? Eller den "nye" Bolt racer ? Så vidt jeg kan se, så er denne "nye" model på billedet endnu en version af MT 07

  2. Ja det er "bare" MT07 med nogle af delene skiftet ud. Prisen kommer sandsynligvis til at ligge i samme niveau som MT07 MotoCage, dvs minimum 14.000kr dyrere end standard udgaven, dvs minimum 94.000kr.

    Og så kommer XSR700 op i et prisleje hvor den ikke længere er interessant efter min mening.

  3. Smag og ubehag er som bekendt forskelligt, MEN ….det der er satme en dårlig efterligning af "noget der var en gang" ….. DET' EN OMMER!

  4. Giver A V Ret Jeg syntes det er fed Og med sædvanlig Yamaha 5 Års garanti et godt køb BUM

Skriv et svar

Giver børn en ny start