Kæmpe-projekt for motorcykel-produktion i Spanien - Bultaco
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny stor spansk MC producent

Kæmpe-projekt for motorcykel-produktion i Spanien
Tommy Rønn
18/05-2014 kl. 22:15

Den spanske producent Bultaco genopstår. En gigantisk satsning skal bringe den gamle fabrik tilbage i live. Både den spanske stat, samt private investorer er en del af denne satsning.

Hele 500 jobs bliver en del af Bultaco-genopstandelsen. Bultaco skal fremtidigt producere fornuftige hverdagsmaskiner, men også fremtidsrigtige løsninger som f.eks elmaskiner bliver en del af det nye Bultaco.

Motorcykelproduktionen i Spanien blomstrer. Bultaco genopstår, og Gas Gas har opkøbt rettighederne til fremtidig produktion af de populære Husqvarna TR 650 modeller. Bare for at nævne nogle af solstrålehistorierne. Spanien tror på den tohjulede fremtid og deres nuværende opblomstring i økonomien giver nyt lys for enden af tunnellen.

Bultaco vil bygge to nye fabrikker. En i Madrid og en i Barcelona.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny stor spansk MC producent

  1. Det bliver spændende at følge med i.
    Læste om GasGas køb af Husqvarna rettighederne for et stykke tid siden. Der fik jeg dog indtryk af, at det kun var rettighederne til motorerne Gas Gas havde købt af Moto Italia, og det var på daværende tidspunkt uvis om det også galt BMW motorerne. Altså G450, den tunet G650 og F800. Er der givet mere information om det?

Skriv et svar

Giver børn en ny start