Ny skarp model fra KTM - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny skarp model fra KTM

KTM teaser for en lille sporty model
Steffen F. Olesen
26/08-2021 kl. 13:47

Klokken 13:00 dansk tid lagde KTM en teaser op på deres sociale medier, hvor overskriften lyder: Carving through the turns, something new is coming!
Men for den skarpe MagaCin-læser er der faktisk ikke ret meget hemmeligt over modellen i videoen, for er man kvik på pauseknappen kan man hurtigt gennemskue, at rigtig mange stumper er sammenlignelige med de billeder der ved et uheld blev offentliggjort tidligere på måneden.

Tidligere på året opsnappede vi også spionbilleder af modellen, hvor en kvik fotograf spottede den lille sag på gaden, og satte spekulationer omkring den lille ny i gang hos entusiaster verden over.

I artiklen med spionbillederne skrev vi om snakken der gik på, at den seneste aftapning af KTM RC390 omfatter alt lige fra et opdateret stel, revideret affjedring og nye hjul, til bedre bremser og et forbedret kølesystem.
Hertil forventer vi også, at modellen er udstyret med fuld TFT-instrumentering, der som minimum indeholder de features vi finder på Duke 390, samt dualchannel ABS og slipper kobling, og en del af dette bliver altså bekræftet med nedenstående video.

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start