Seriøs jysk MC køreskole, MC i centrum, Undervisning
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny seriøs jysk MC køreskole

Her er motorcyklerne i centrum, og undervises seriøst
Webmaster
10/03-2015 kl. 23:00

I takt med priserne på kørekort er under pres, vælger mange køreskoler at spare på undervisningen, for på den måde at kunne holde prisniveauet i bund. Desværre går dette ud over eleverne, hvor flere nærmest ikke kan køre motorcykel når køreskolerne forlades.

Mange køreskoler opererer i dag med maksimalt lovligt elevantal ved køretimerne, og selvstudie i teoritimerne foran en computer, uden reel professionel undervisning. Flere kørelærer kører sparer endda så meget så de ikke selv kører med på motorcykel ved køretimerne, og derved kan vise eleverne de rigtige manøvre. Det betyder ofte, hurtigt billigt kørekort, uden egentlige køreevner til eleven efter endt undervisning.

Dette vil en ny jysk køreskole nu ændre på. KORTtilMC.dk gider ikke bilerne, men har valgt at koncentrere sig 100% om motorcyklerne. Altså en ren MC køreskole, for på den måde at blive ekstra dygtig til de 2 hjulede. Kørelærerene kører selv med på motorcykel under øvelserne, og teorien er ren MC teori, og derved ikke blandet med bilelever.

Alligevel har KORTtilMC.dk formået at holde prisniveauet i bund, så de rene MC kørekort ikke er dyrere end kørekort fra andre køreskoler.


Køreskoler forbeholdt MC kørekort er naturligvis godt nyt for motorcykeldanmark. KORTtilMC.dk dækker Aarhus og Skive. 


Der er flere andre rene MC køreskoler i Danmark. Roys rene MC køreskole har i mange år eksisteret i Viborg. Heinrich Nielsen i Aalborg afvikler også rene MC hold. Smedens Køreskole i Gislinge er også forbeholdt motorcyklister, og det samme er Mik Marker i København.


MagaCin har p.t. ikke kendskab til flere rene MC køreskoler i Danmark. Måske findes andre, og det kan naturligvis anbefales at bruge de rene MC skoler da deres ekspertise netop er koncentreret omkring de tohjulede.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny seriøs jysk MC køreskole

 1. At det er rene mc køreskoler giver ikke garanti for at kørelæren er noget værd !!

  Jeg kunne godt fremhæve en af de omtalte, hvor du absolut ingen undervisning får…

 2. Bøtteren køreskole i Århus kør masse af ren motorcykel hold og det Gør kvik trafik i Silkeborg os

 3. Da jeg tog kørekort tog jeg til bil og mc samtidig, og ved samme køreskole. Køreprøverne var på samme dag, umiddelbaar efter hinanden, overstået på under en time.
  Men det er sku da smart at skulle benytte sig af to forskellige køeskoler……….. NOT!

 4. Køreskolen Downtown i Esbjerg har også de omtalte "rene MC hold" med seriøs undervisning og uden computerundervisning. Jeg er sikker på at der er flere andre i Jylland, så måske Magacin skal ud og lave en "ren og seriøs" undersøgelse

 5. Hvordan er det lige at kørelæreren sparer penge ved at køre i bil istedet for mc til køretimerne?

  Det med at kørelæreren kan vise eleverne hvordan de skal køre på vejen hvis han selv kører mc bliver lidt bøvlet, da kørelæreren jo skal køre efter eleverne.

  Ved at køre i bil har han reelt mulighed for at skærme eleverne af for de mest aggressive billister. det har han ikke på mc uden at det kan gå hen og blive rigtigt farligt.

  Det med at blande bil og mc elever til teori er forbudt så det burde ikke være et problem selv om køreskolen underviser i både bil og mc.

  Den ene at de rene mc skoler der henvises til står i jeres egen køreskoleanmeldelse til at snyde på vægten og til at opfordre eleverne til dokumentfalsk. Så hvorfor skulle man vælge den? Nåe jo den har ikke fået rødt lys, forstå det hvem der kan.

Skriv et svar

Giver børn en ny start