Ny Schuberth C5 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Schuberth C5

Med masser af spændende nye features
Steffen Olesen
08/11-2021 kl. 12:21

Den tyske hjelmproducent Schuberth med produktionsfaciliteter beliggende Magdeburg i det tidligere Østtyskland, som vi i øvrigt besøgte i 2009, introducerede i 1998 flip-up eller klaphjelmen Schubert C1.
En styrthjelm der hurtigt gik hen og blev en danskerfavorit, og som herhjemme var kendt for at være særdeles støjsvag.
Siden dengang er Schuberth’s populære klap-hjelme løbende videreudviklet, og tyskerne introducerede for kort tid siden den nye ECE 22.06 godkendte Schuberth C5, som frit oversat kombinerer ultimativ sikkerhed med forbløffende aerodynamik, støjsvaghed, kompakthed og letvægtsdesign i en morderne ikonisk og tidløs “C” filosofi.
INDIVIDUAL interiøret med glidende overgange tilbyder et hidtil uhørt niveau af komfort, som aldrig er set før
.

Omfattende udviklingsarbejde
Der spares altså ikke på superlativerne, når Schuberth præsenterer den akustisk optimerede nye C5, som producentens udviklingsafdeling har arbejdet mere end 20.000 timer på, hvor de har haft mere end 2.000 hjelme gennem testprocedurer, testet den nye C5 i vindtunnel, og under mere end 400 timers kørsel på offentlig vej.

Uddybende præsentationsvideo
Og der spares heller ikke på mediedækningen, når hjelmproducenten præsenterer den nye C5.
For i den forbindelse har Schubert delt en temmelig uddybende præsentationsvideo, der varer næsten 25 minutter, og hvor du blandt nye features ser fiffige innovative detaljer som udtageligt vaskbart filter i kæbestykket i indsugningen på styrthjelmens ventilation, samt “hukommelse” for visirets seneste position.
Blandt de mange udstyrsdetaljer er Schubert C5 også fra fabrikken forsynet med integreret antenne, højttalere, FM-radio samt Bluetooth teknologi, og er forberedt til det nye plug and play intercom Mesh 2.0, der er udviklet i samarbejde med Sena.

Som du kan se i videoen, er Schuberth C5 med ny teknologi lettere end forgængeren, der gøres udstrakt brug af kulfiber i hjelmskallens kompositmateriale, der er stadig indbygget solbrille, og styrthjelmen er ret usædvanligt tilgængelig i både forskellige skalstørrelser og kan med individuel polstring tilpasses mange forskellige hovedformer.
VIGTIGT!
Den danske importør oplyser, at brugere nu kan forvente at gå en størrelse ned i forhold til forgængeren, hvorfor besøg hos en forhandler for at fastslå den rette størrelse er en rigtig god ide.
En rigtig spændende nyhed fra Schuberth, som vi ser frem til at teste i den kommende tid.

Yderligere information
Hvis den nye Schuberth C5 har fanget din interesse, kan du finde yderligere information samt se udvalget af farver på Schuberth’s hjemmeside, som også er opdateret i forbindelse med lanceringen af C5.

Hvornår og hvor meget?
Den nye Schuberth C5 er i skrivende stund undervejs til den danske importør, så den bliver formentlig allerede lagervare hos din lokale forhandler i indeværende måned.

Priserne starter ved Dkr. 4500,- og kommunikationsenheden SC2 der fås som ekstra option koster Dkr. 2500,-


MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start