Ny ottecylindret kineser? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny ottecylindret kineser?

Udenlandske medier gætter på, at en ny kinesisk motorcykel med 8-cylindret boksermotor og en slagvolumen omkring 2400cc præsenteres senere i år.
CO
03/03-2023 kl. 06:00

Hvad er den nu af?
Kan vi virkelig forvente snart at se en kinesisk motorcykel udstyret med en ottecylindret boksermotor?

Og så fra en producent der traditionelt fremstiller biler?

Det er der i hvert fald noget som tyder på, hvis man skal tro rygtebørsen, billederne som er lækket via sociale medier, og omtalen i en række udenlandske medier, som eksempelvis ungarske AutoMotor.

Lækket billede af ny kinesiks kæmpe med 8-cylindret motor

Rygterne fortæller samstemmende om en motorcykel, der er blevet spottet og fotograferet i Kina, hvor motoren angiveligt skule være leveret af det kinesiske Great Wall Motor Company.

En række udenlandske medier spekulerer i, at GWM nu vil ind i kampen om markedsandele på markedet for motorcykler, og mere specifikt med denne opsigtsvækkende model, hvor motorens slagvolumen angiveligt skulle være på omkring 2400cc.

Flere medier hæfter sig ved, at der kan trækkes designmæssige tråde til Honda’s velkendte Gold Wing.
Så et gæt på 2400cc giver meget god mening, hvis man tilføjer et par ekstra cylindre til en motor stærkt inspireret af den nuværende Gold Wing motor.

Meget endnu usikkert
Det er i sagens natur sparsomt med informationer om den kinesiske motorcykel. Og det eneste man nærmest med sikkerhed i øjeblikket kan fastslå er, at motorcyklen er udstyret med en ottecylindret boksermotor.

I hvert fald hvis skriften på ventildækslet står til troende.

Skriften taler for sig selv

Motorcyklen på billederne skulle angiveligt være i et fremskredent udviklingsstadie, og mange udenlandske medier gætter på, at modellen med den imposante motor debuterer officielt ved Beijing International Automobile Manufacturing Expo, der afvikles 7. til 9. Juni.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start