Ny ultimativ britisk Superbike afsløret i dag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny ultimativ britisk Superbike afsløret i dag

Se videoer og billeder i artiklen, og find links til uddybende information om den nye Norton V4SV der blev afsløret i dag
co
15/06-2022 kl. 15:36

Lørdag i sidste uge kunne du her på MagaCin læse i Norton V4SV med 185 hk præsenteres snart officielt, at der var en rigtig spændende nyhed under opsejling hos englænderne.
Det fulgte Norton Motorcycles op på i dag, med en officiel dugfrisk nyhedsopdatering om den nye Norton V4SV, med en opdatering af mærkets website, hvor den nye Norton V4SV nu har fået sin helt egen afdeling, og hvor Norton Motorcycles også har annonceret begivenheden via opslag på sociale medier med en rigtig fed video.

Ultimativ britisk Superbike
Modellen Norton betegner som den ultimative britiske Superbike har været under videreudvikling og færdiggørelse i nogen tid, og er teknisk baseret på den allerede velkendte forgænger, som dog var af tvivlsom kvalitet.
Det regner vi med der er rettet op på efter de nye ejere i 2020 sikrede mærkets overlevelse, og efter Norton Motorcycles i år blev tilført en betragtelig kapitalindsprøjtning.

Nyhedens tekniske specifikationer og et væld af andre informationer er tilgængelige via links længere oppe i artiklen, så det er måske i virkeligheden lidt federe, at bruge spalteplads på, at dele den såkaldte walkaround video, som også findes i dagens meddelelse fra Norton Motorcycles.

Den nye Norton V4SV bliver som det fremgår af Norton Motorcycles website ikke just billig, da prisen er sat til £44.000,- hvilket naturligvis er uden dansk nummerplade monteret.
Norton prioriterer som et rigtig pænt træk i første omgang de kunder, som bestilte deres motorcykel inden den tidligere ejer Stuart Garner’s tvivlsomme adfærd kastede virksomheden ud i stormvejr.

Hvornår Norton V4SV kan leveres oplyser producenten ikke noget om, men opfordrer i stedet til, at interesserede registrer sig, hvilket kan gøres nederst på denne side.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start