Ny MV Agusta Alpine - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny MV Agusta Alpine

Modellen præsenteres 10. December
Steffen Olesen
07/12-2020 kl. 17:36

Julen og årets afslutning nærmer sig, så man kunne sagtens forestille sig, at det også var slut med motorcykelproducenternes introduktioner til 2021 nyheder.
Men det viser sig ikke at være tilfældet, for nu teaser det italienske mærke MV Agusta fra Varese – Italien for en nyhed, der lanceres officielt om få dage.

MV Agusta Alpine
I første omgang må vi nøjes med et enkelt billede, der blot viser et udsnit af blå- og grålakerede kåbedele med et logo.
Men på billedet finder vi sammen med MV Agusta’s logo også teksten ALPINE.
Det kunne meget tænkeligt henvise til et samarbejde med franske Société des Automobiles Alpine SAS, der siden grundlæggelsen i 1955 har markeret sig med et overbevisende fingeraftryk indenfor det sportslige segment i bilernes verden.

Adventure-bike eller sportslig model?
MV Agusta’s CEO Timur Sardarov har tidligere i interviews antydet, at der kunne være en Adventure-bike undervejs fra italienerne.
Det passer vel egentlig meget godt med den alpine reference, men omvendt kunne man også sagtens forestille sig, at et samarbejde med franske Alpine har ført til en eksklusiv sportsligt orienteret MV Agusta… som formentlig ville koste kassen.
Men det er alt sammen spekulationer, og vi behøver som tidligere nævnt ikke vente længere end få dage på at få mere at vide.

Hvornår?
MV Agusta har nemlig sammen med delingen af billedet oplyst, at den nye MV Agusta debuterer 10. December.
Vi sidder naturligvis klar ved tasterne, og holder dig opdateret straks der er nyt i sagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start