Ny Moto Morini Rebello 1200 - V2, der yder 130 hk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Moto Morini Rebello 1200

Moto Morini har fremvist deres første MC efter konkursen
Tommy Rønn
03/04-2012 kl. 14:30

Rebello 1200 hedder maskinen. Den ligner også noget der er meget rebelsk, da designet er noget vi ikke har set tidligere fra nogen producent.

Rebello 1200 er født med den velkendte 1200cc V2, der i Rebello yder 130 hk. Rigeligt til flertallet, da denne motor udmærker sig ved et voldsomt moment.

Om Rebello kommer til Danmark er uvist. Tidligere var Madsens Garage i Hammel Morini importør, så man kan jo håbe han også vil hjemtage nyheden.

Se en video om Rebello her.:

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny Moto Morini Rebello 1200

  1. Ligner noget der kunne være designet af en bilmand. Måske endda en amerikansk bilmand! Uha!

  2. Jo mere jeg kigger på den, jo mere mener jeg at den ganske enkelt er … grim! Den er de godt nok ikke sluppet heldig fra – i min optik. Men smag og behag er jo heldigvis forskellig – min er dog den rigtige ;o)

  3. den har ikke en italiensk skønhed over sig på nogen som helst måde men fuck hvor ser den da egentlig ond ud… jeg ku godt 😉

  4. Jeg er virkeligt til onde MC'er, men jeg kan ikke se 2% ondt i den, sorry 🙁 Den er plumb og fuldkommen fejldimensioneret – sådan lidt Münch Mammut-agtig, men bare på den forkerte måde. Men mon ikke G.S.'s profeti går i opfyldelse – desværre.

  5. Tja, nogen foretrækker moren, andre datteren. jeg synes nu den er ok, måske en anelse næsetung med den tank/kølercover. Men ikke i MV f4 klasse

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start