Ny mellemklassecruiser fra Kawasaki - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny mellemklassecruiser fra Kawasaki

Her er det første glimt af Kawasakis nye Eliminator
Steffen F. Olesen
18/03-2023 kl. 06:07

Der er gang i den i Asien…
For blot få dage siden kunne du her på siden læse om den lille ny Baby-Harley, der blev født i kinesisk stilhed, men forventes at blive lanceret i andre lande inden længe. Og skruer vi tiden lidt længere tilbage husker du måske artiklen hvori vi kunne afsløre, at Kawasaki havde planer om at præsentere en nyfortolkning af en hemmelig cruiser i Japan inden længe.
Og inden længe, er nu!

Ring til din tolk
De fleste danskere har nok brug for lidt hjælp, hvis snakken i nedenstående video skal give mening, eller i hvert fald at aktivere de autogenererede undertekster. Men det er helt tydeligt, at den føromtalte cruiser er en nyfortolkning af modellen Eliminator, og lige så tydeligt ud fra teksten på skærmen, at den er udstyret med en 398cc motor med to cylindre, hvilket jo spiller ret godt sammen med rygterne om, at motoren skulle tage udgangspunkt i Kawasaki Z400 og Ninja 400.
Hertil kan vi af videoen udlede, at modellen vejer 178 kilo og har en sædehøjde som måler 735mm.

Europæisk lancering?
Da MagCin’s udsende fik sig en snak med den danske Kawasaki importør til EICMA anno 2022 fik vi at vide, at der i løbet af de næste par år bliver præsenteret ikke mindre end 15 nye europæiske modeller, hvoraf de første otte efter planen skulle ramme scenen senest til november i år.

Her kunne man sagtens forestille sig, at mellemklasse-cruiseren også ville være at finde, og det er i sig selv ret spændende. Men det bliver i den grad også spændende at se, om det bliver med 400-motoren ligesom i den asiatiske udgave, eller om de europæiske regler for emission tvinger producenten ud i en anden version.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start