Ny medarbejder på MagaCin og 123, en ægte MC´ist
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny medarbejder på MagaCin og 123

En ægte motorcyklist øger medarbejderstyrken på danmarks største MC medie
Webmaster
26/05-2015 kl. 22:00

Kasper Frederiksen starter som ny medarbejder på MagaCon og 123 pr. 01. juni. Kasper skal varetage salgsarbejdet, men det kan ikke udelukkes at Kasper også får lov at teste lidt udstyr eller lignende.

Kasper kommer fra en position som salgschef i eventyrsport. Kasper har også tidligere hjulpet på et motorcykelværksted, så Kasper kender til både motorcykelbranchen og til salg, fra tidligere opgaver.

Kasper er motorcyklist til fingerspidserne. Kasper har bygget en retrofighter på en gammel Honda CX 500 som base. Kasper kører også nyere sportsmotorcykler, og har lige solgt sin Kawasaki ZX10 men har stadig en Honda VFR 400R i garagen.

De mest spændende af Kaspers motorcykler er dog en original Kawasaki Z900 der er under resturering, samt en Honda Goldwing af de første, nemlig en GL1000.

MagaCin og 123 byder Kasper velkommen på danmarks største og mest aktive MC medie.

Vores nuværende sælger, Knud Andreasen, er overført til andre opgaver hos MagaCin og 123. Knud skal nu være Media Manager, og dermed være med til at designe vores fremadrettede strategier, håndtere samarbejdet med leverandører af affiliate annoncer og hjælpe med vores Google og Youtube samarbejde, hvor MagaCin og 123 nu er professionelle samarbejdspartnere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start