Energica og Dell'Orto i partnerskab om økonomisk el-MC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny MC på vej fra Energica og Dell'Orto

Man er nød til at være frisk på forandring, hvis man har planer om at overleve i den moderne verden.
Steffen F. Olesen
23/07-2019 kl. 04:00

Leverandøren af de elektriske missiler til MotoE serien har indgået samarbejde med karburator- og indsprøjtningsspecialisterne hos Dell’Orto, i et projekt om at producere økonomisk overkommelige lavvægts motorcykler, med en motoreffekt fra 8/11kW til 30kW.

Den italienske virksomhed Dell’Orto startede karburatorproduktionen tilbage i 1933, og leverede deres produkter til producenter som eksempelvis Moto Guzzi, Benelli og Piaggio. I 60’erne – efter at have videreudviklet produktkataloget gennem et par årtier – udvidede Dell’Orto forretningen, og begyndte at leverer bil kompatible enheder. Ford, Lotus og Alfa Romeo var blandt dem der lagde deres lid til Dell’orto.

Kort efter ekspanderede Dell’Orto igen, og denne gang med produktion af motorer til industrien, plæneklippere og lignende maskineri. Så det er ikke så sært at man i hverdagen, fra tid til anden, støder på et indstøbt Dell’Orto logo.

Og med en så forandringsvillig virksomhed virker det helt naturligt, at Dell’Orto hopper ombord på den elektriske bølge mens de har chancen. For som en hver anden virksomhed er man nød til at være frisk på forandring, hvis man har planer om at overleve i den moderne verden.

Energica har vi gennem den seneste tid hørt en del til, i tråd med deres indtræden i motorsportens forunderlige verden – både på godt og ondt. Og fra Energica’s synspunkt er chancen for at starte samarbejde med en så erfaren virksomhed som Dell’Orto, for god til at lade gå forbi.

Chefen for Energica Livia Cevolini udtaler: “Thanks to the know-how acquired and recognized internationally, Energica aims to start the development of this motorization, expanding our offer with a large volumes segment with high potential growth in the world. Our teams are already working on new solutions to meet the new market demands”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start