Nyt dansk KTM center i Jylland - Brdr. Jensen AS
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny KTM dealer er Ready To Race

Snart også KTM til jyderne
Tommy Rønn
25/02-2014 kl. 16:00

KTM opruster i Danmark. Nu skal jyderne også kunne købe KTM landevejs-motorcykler. Det er Brdr. Jensen AS i Horsens der bliver forhandler af de orange fra alpelandet, fortæller Brian Jensen til MagaCin.

Til dato har KTM kunderne i Danmark kun haft en mulighed for køb og service af de fine maskiner fra Mattighofen. Nemlig Aagesen Motorcykler ved København. Hans fra Aagesen har længe udtalt at en jysk forhandler ville kunne styrke salget af KTM, og nu går dette ønske altså i opfyldelse.

Brdr. Jensen AS udtaler til MagaCin, at de vil lave en shop i shoppen. Altså en regulær afdeling for de orange motorcykler samt ægte KTM tilbehør.

Brdr. Jensen Motorcykler har lavet noget af en kovending over de seneste par måneder. Først dropper de alt MC ophug, som de har solgt til MC Huset i Kølkær. Derefter udbygger de forretningen til dobbelt størrelse, og den var altså stor i forvejen. Så udvidede de værkstedet, og nu skal de også til at være forhandlere af nye motorcykler.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny KTM dealer er Ready To Race

  1. Må sige, at den unge dame på billedet bærer en spand maling med ynde!

    Har i øvrigt altid troet, at Kurt Villadsen havde KTM-forhandling og service?

  2. Villadsen MC er ktm forhandler+værksted har 20års jubilæum i år som aut KTM handler

  3. Så vidt jeg kan se, er der kun tale om forhandling af offroad programmet? Ser ikke ud til de beskæftiger sig så meget med gadecykler. Hvad med computer diagnose af de nyere KTM som Adventure og Super Duke? Hvis man ser på ktm's hjemmeside, er det i hvert fald kun Aagesen er står noteret som forhandler af "street" motorcykler.

  4. Ahh, så huskede man ikke helt forkert!

    Nice to know – hvis man skulle få en KTM!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start