Ny konkurs - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny konkurs

Viborg ramt af konkurs
Webmaster
13/10-2011 kl. 13:30

Motorhjørnet har givet op, og er nu under konkurs. Det betyder som altid, at har man uafsluttede sager hos den pågældende butik, skal der rettes henvendelse til butik eller kurator.

Kurator er advokat Karsten Cronwald Jensen, Advokatfirmaet Cronwald, Tingvej 11, 8800 Viborg.

Se informationen fra statstidende her.

Motorhjørnet Aps har, ifølge tidligere ejer, overtaget butikken og fortsætter driften samt deres forpligtelser. Ifølge Motorhjørnet kommer kunderne ikke til at mærke særlige forandringer.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny konkurs

 1. Motorhjørnet i Viborg er konkurs – dette er korrekt.
  Men Motorhjørnet Aps har overtaget hele butikken, værkstedet, garantiforpligtelser og kører videre 01/10/2011 uden ændringer i mandskab og udsende.
  Grunden til lukning af motorhjørnet v/morten andersen skyldes en mislykkes byggeprojekt i 2008 hvor bygherren gik konkurs og trak med med efter 3 år.
  Vi lukker ikke, jeg gentager…vi lukker ikke.
  Håber på forståelse og takker for alle de gode kunder som altid kommer herude og fortsat kan blive ved med det.
  Mvh
  Morten Andersen.

 2. Vi forsætter som Suzuki center og åbner tilmed ny bilafdeling op i 2012 efter en stor efterspørgsel på bytte med motorcykler / biler.
  Mvh
  Morten Andersen

 3. Det kan sagtens være at det er noget forbandet svineri at melde sig konkurs for så at starte op igen med andet navn , men nu er det sådan at der for tiden er noget der hedder en finanskrig som alle mærker nogen mere end andre , og det findes der en kur imod og det er at danskerne tager deres muldhvarpeskind op af lommen og begynder at bruge deres penge , og det er der du gamma kommer ind tag dit muldhvarpeskind op af lommen og brug dit dankort eller kontanter og gør som os andre køb istedet for at gemme for der er kun det danske folk der kan få gang i den danske økonomi .
  Desuden bliver det ikke bedre af at kritisere nogen noget .

Skriv et svar

Giver børn en ny start