Ny Kawasaki model - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Kawasaki model

Med lidt held ser vi W800 allerede i 2011
Tommy Rønn
01/08-2010 kl. 08:00

Kawasaki har tidligere forsøgt sig med en retromasskine. W650 blev aldrig en succes i Danmark, men den solgte udemærket i f.eks Tyskland.

Nu mener Kawasaki åbenbart tiden er mere gunstig for retromaskiner, og har derfor en ny retro på tegnebordet, kaldet W800.

Stilen er fed, og andre mærker har bevist at retromaskiner kan sælges.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny Kawasaki model

 1. Bliver spændende at følge retro bølgen.
  Mon japserne har en cool nok bagrund til at de ka være med??

 2. oopo – hare du ikke selv set beviset, LIVE 🙂

  Tror sagtens japanerne kan, men spørgsmålet er, om der er et marked for retro-maskinerne.

 3. Ja MOTO men Harley D er jo retro og grunden til deres succes må jo siges at være livstil eller patroisme. Triumph kæmper og klarer den lige på en gammel og uddød livstil som nogle endu husker, og en lille subkultur blandt unge.
  Jeg tvivler på japanske retro maskiner har noget som helst at byde på i den retning. 🙂

 4. Som Tommy også skriver, så solgte W650 ganske pænt i Tyskland, og retro CB1100f har der også været god interesse for.

  Japanerne har ligeså meget historie bag sig som europæerne, så deres retro maskiner er også et kig værd.

 5. Har som en af få danskere været den lykkelige ejer af en w650 er fra 2002. Det var glædeligt at gense cyklen som w800, omend den nye mangler kickstarter, sorte forgaffelben og sorte dækrør på bageste støddæmpere. Egentlig er det glimrende retro at Kawasaki genopliver deres egen w1 og w2. Se billederne af den gamle japser – ligheden er stor, og hvorfor stå i skyggen af f.x. Triumph – Kawasaki kan, og gør det glimrende kvalitetsmæssigt. Desværre tror jeg at kr. 135000 er lige i overkanten for en paralleltwin -også selvom det er god kvalitet.

 6. Hvis de nu lavede en retro a z900 eller z1000 SÅ ville der nok være en go´ håndfuld gamle "café-rockere" der ville flå læderet op af baglommen :o) Jeg kører pt zrx1200 og havde forlængst bygget den om så den lignede en gammel Z, hvis delene ellers var til at finde uden at man sku bløde 15-20k og importere fra 7 forskellige verdensdele :/

Skriv et svar

Giver børn en ny start