Alt om den nye Kawasaki H2 - 2015 - video walk around
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Kawasaki H2

Alt om den nye Kawasaki H2 til landevejen
Tommy Rønn
08/11-2014 kl. 14:57

Kawasaki H2 kommer til at skabe en helt ny afdeling af MC historien. Ikke tidligere er der set trykfødning på standard-maskiner i den mest voldsomme klasse, men det kommer altså nu.

Kawasaki H2 yder 200 hk. Det samme som alle de andre superbikes fra andre producenter, men trykfødningen betyder et langt voldsommere moment fra de 1000 ccm, end hvad konkurrenterne kan præstere.

Designet er skønt og futuristisk og er på ingen måde noget verden tidligere har set i motorcykel-designs. Havde vi ikke set den live, have vi troet disse billeder var fra en kommende science-fiction film.

H2 er naturligvis født med alt den vigtige elektronik, så bæstet kan styres og bremses. En 1000 ccm med trykfødning er naturligvis noget af en mundfuld, hvorfor en mængde sikkerhedsfremmende elektronik bliver en nødvendighed på så kraftig en motorcykel.

Kawasakis nuværende superbike uden trykfødning, ZX10R, fortsætter i produktlinien sideløbende med H2. Netop ZX10R er en af vores yndlinge på racerbanen, da den opfører sig som en racer bør, og derfor håber vi naturligvis på den vilde H2 har arvet de gode køreegenskaber fra ZX10R.

Spørger du os på MagaCin, så er Kawasaki H2 er så ekstrem og så meget sin egen, så den er svær ikke at føje til ønskesedlen. Vi er da også begyndt at tælle penge, for måske vi kunne få råd til sådan et vilddyr. Man har vel lov at håbe og drømme.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start